Napokon fan shop na bazenu

 

     Pred utakmicu s Vasasom ostali smo ugodno iznenađeni kada smo primijetili da je otvoren fun shop na bazenu. Nalazi se kod gornjeg ulaza, pored kafića koji se nalazi u sklopu bazena.

Iako je ovo trebalo napraviti prije desetak godina, sve pohvale…

U fotogaleriji pogledajte što imaju za ponuditi jugovim navijačima:

 

 

 

 

8 komentara na “Napokon fan shop na bazenu”

 1. čestitam, odlična stvar. i konačno, slažem se. vidim da nema još šalova (bit će ih je strah konkurencije :)), kupaćih… a ove zviždaljke treba odma povuć iz prodaje, samo da se ne počnu koristit i na gruškom bazenu kao navijački rekvizit

 2. Jebiga sad ništa ti nevalja.Baš je dobro da se ima što kupit.Kvaliteta v bit če bolje …

 3. E kad sam vidio ove slike pohitao sam na bazen da uživam u dugoočekivanoj želji…Jugovom fan shopu…Kad tamo oblio me hladan znoj čim sam vidio o čemu se radi.Nekoliko je razloga tome: 1 radno vrijeme je nekih 2 ili 3 sata dnevno i to negdje od 17 h do 19 ili 20….2.osim ove police nema ama baš ničega drugog….nije floskula nego je doslovno tako 3.nema one dobre standardne stare polo majice od juga nego samo nekakvi izrodi.
  Znam da je tek otvorilo itd ali mislim da su se ipak trebali malo bolje opremit i neku tetu zaposlit da bude dulje od 2 sata u tom fun shopu.

  1. greška je da se nisu unaprijeg opskrbili, i ovo što hrvoje kaže, ali objektivno i ne treba duže radno vrijeme. sumnjam da će bit baš tolika navala pa da je potrbno više 2-3 sata dnevno. samo da imaju fleksibilno radno vrijeme, pa tako kad je utakmice da onda shop počne radit bar uru prije utakmice

 4. Da, ne mogu vjerovat da ne mozes kupit:
  – kapicu Juga
  – kupace Turbo od Juga
  – polo majicu ko sto Fatovic nosi na svakoj utakmici
  Mozda sam prekritican, al ove majice mi se cine ko nesto sto je Turcin napravio 🙂

 5. Dulist

  “U shopu se prodaju majice, kape, a uskoro će biti popunjen navijačkim rekvizitima, te službenom opremom VK Jug Croatia osiguranje”