Nove kupaće za 101. godinu Republike

Svi na neki način obilježe 100-ti rođendan pa smo se mi odlučili nove kupaće gaćice napraviti za 101. Devetnaest devetnaest, dvadeset dvadeset. Promijenili smo i službenog dobavljača, prelazimo na Keel.

Pripremili smo dizajn u tri verzije, crvenoj, bijeloj i modroj. Svi zainteresirani neka se tijekom idućih 5 dana jave kako bi ih upisali u knjigu narudžbe. Podatke javite na mail dance@dance.hr ili u inbox na Facebooku ili Instagramu.

Malo se kasni za ovu sezonu, ali zato će te s novim kupaćima spremno dočekati kraj pandemije. Nije bilo lako, jedan dizajner, drugi dizajner, prezidente, treći dizajner…tko bi zadovoljio izbirljiva dančarska nepca. Na kraju, prevagnulo je rješenje koje je pred vama.

Pregovori s Keelom su bili također dugotrajni, počeli smo još tamo uoči 99. rođendana. Manje je Mamić odvjetnika promijenio kako bi kupio vremena da s Lovrenom dogovori da im nitko ništa ne može jer su jači i od sudbine, nego dok smo mi dogovorili sve detalje. Šalu na stranu, nakon dugo vremena, promjenili smo dobavljača opreme. Hvala Turbu na dugogodišnjoj suradnji, vrijeme je za Keel.

Crvena verzija
Bijela verzija
Modra verzija