Picek krenuo silovito

 

   Gotovo je 1. kolo nagradne igre „Osvojite Jugovu kapicu“. Kao daleko najbolji pokazao se Picek koji je odma odmaglio svima. Kako i drugo mjesto donosi kapicu svi su još u igri. A ni prvo mjesto nije još zakapareno, ipak ima još 5 kola.

    Posebne čestitke Piceku, pogodio je svih12 utakmica (što mu je donijelo dosta bonus bodova, čak 11). Milo je bio jako uspješan u euroligaškim utakmicama (7/8) pa je i on dobio 2 bonus boda, Mark u LEN kupu (4/4) što mu je također donijelo 2 bonus boda. Mili se iskazao kod bonus događanja i pogodio svih 8 što mu je također donijelo 2 dodatna boda.
    Nažalost, Szecsi nije branio pa je jedan bonus događaj „propao“ (svi su tu dobili po bod). A s obzirom da je Nižić skupio 17 obrana, oni koji su stavili „NE“ su svakako zadovoljniji ovakvim raspletom.
    Poredak 5 najuspješnijih:

 1. Picek   40 bodova
 2. Mili   26 bodova
 3. Milo    25 bodova
 4. Mokosica   21 bod
 5. Bile   20 bodova
     MK   20 bodova
     Opatijac   20 bodova
  Ni trenutačno posljednji nije daleko. 2. kolo na redu je u subotu ( 8. kolo Jadranske lige – http://www.dance.hr/novosti/1082-jadranska-liga-201011.html). Bit će 6 utakmica i bonus događaja, maksimalni broj bodova je 30. Ovdje možete vidjet raspored Jadranske lige i malo razmislit o ishodima, a ponuda za 2. kolo bit će sprema do sutra ujutro.