2. kolo: MK najbolji

    S obzirom na tehničke probleme dance.hr-a ponudu parova za 2. kolo nagradne igre „Osvojite Jugovu kapicu“ svi sudionici 1. kola su dobili na mail. Najboljim se u 2. kolu pokazao MK sa 14 bodova. Picek je prikupio samo 7, pa mu se nekoliko igrača približilo. S obzirom na to da su još 4 kola do kraja, očekuje nas jako zanimljiva borba.

    Ponovo jedan golman iz duela nije nastupio pa je taj par poništen, osnosno svi su dobili po bod. Šefik je doputovao u Zagreb i očito se u posljednji čas ozlijedio jer smo ga vidjeli na tribinama, a umjesto njega je branio Lazović. To je uvelike utjecalo i na konačni rezultat utakmice Mladost – Budva pa su Žapci lakoćom pobjedili iznad granice hendikepa.
    Najveće iznenađenje, po odabiru igrača, je neostvareni hendikep od strane Juga i samo su Hrvoje, Mark, MK i Mokošica vjerovali u takav ishod.

    Od 21 igrača koji su sudjelovali u prvom kolu jedino Ivan nije poslao prognosu za 2. kolo. S obzirom na probleme sa dance.hr-om dat ćemo mu priliku da to nadoknadi u ovaj utorak kad su na redu reprezentivne utakmice, 6 dvoboja 3. kola kvalifikacija za Svjetsku ligu.
    Preko facebooka je još jedan igrač, Šeher, zatražio ponudu za 2. kolo i uključio se. Iako ima hendikep nesudjelovanja od samog početka niti on nije bez šansi za barem drugim mjestom koje mu trenutno bježi 24 boda.
    Najbolji u 2. kolu su bili:

 

1.    MK         16 bodova
2.    Hrvoje    14 bodova
       Mark
4.    Bile         12 bodova
       Mili
       Mokošica
       Šeher

Rezultati 2. Kola:

 

 

    Ukupni najbolji su:

1.    Picek    47 bodova
2.    Mili       38 bodova
3.    MK       36 bodova
4.    Mark     33 boda
       Mokošica
6.    Bile       32 boda
       Hrvoje
8.    Milo       31 bod

Ukupni broj bodova:

 

Jedan komentar na “2. kolo: MK najbolji”