Polufinale SEHA Jadranske lige

A što reći? Primorje je prvo razbilo Dvicu-bu, a zatim Jug Mladost. Moram priznat da nismo s nekim velikom pozornošću pratili obje utakmice nakon što se rezultatska razlika počela povećavati. S. nije baš igrao, valjda su ga štedili za utakmicu protiv Juga.
Najsimpatičnija je stvar što je spikerica mislila da se Đuho zove Đuho, a preziva Veselin. Valjda su je zbunila egzotična dubrovačka imena: Maro, Vlaho, Đuho …

Ivović je uz pljesak primio nagradu za najboljeg strijelca, a S.S. za najboljeg igrača (neki su mu bukali, ja ih ne poznam [Uhodlak, Ogi, Ćetalj]).
U Juga je malo veću minutažu imao Macan koji je skupio 3 isključenja do kraja utakmice. I neka, šteta što i ostali mlađi Jugaši ne dobijaju priliku. Macana je Radu navuko u nekim situacijama i fali mu iskustva, a jedamput je napravio i kontrafaul u želji za osvetom. Super G-u se klupa urezala u stražnji predio od sjedanja, tako da vjerojatno već žali za Elvom koji mu je redovito davao priliku. Pop je pogledo pola utakmice i kaže da nisu baš previše napaljeni ušli u utakmicu, pa ih je Mladost malo zaskočila te se dovukla na “opasnih” 4:3. Ali ko ih može kriviti, drugo poluvrijeme je bilo totalna golijada, tako da su mnogi pošli s utakmice, uključujući i Popa koji je pošo u Žapca na pivu. Bošković je bio raspoložen što je dobra vijest pred Primorje. Ivović je nažalost falio jednu kontru 1 na 0, ali je bar pokazao zavidnu brzinu pedaliranja. Iako ovakva utakmica ne pokazuje puno, Jug dobro izgleda te se nadamo se da će tako biti i u nedjelju.
Ovakva Golijada između Juga i Mladosti je najvjerojatnije razbila iluzije i najvećim formumskim Mladostašima, koji su se često bunili da se Mladost nepravedno izostavlja kao jedan od potencijalnih osvajača Jadranske lige, da se Mladost može nositi s ovakvim Jugom ili Primorjem. Sutra nas čeka napeeeeta utakmica između Juga i Primorja pogotovo što Jug poteže negativnu bilancu s Primorjem otkako su Vićan, Obradović i S.S. prešli u Primorje, a da ne spominjemo rukavicu u lice koju je S. zafrljuknuo Jugašima nakon zadnje pobjede protiv Primorja u Gružu kad im je poručio nešto tipa: “vesele se, a ne znam zašto“. Tako sumnjamo da će naloženosti nedostajat.
Sutra očekujte Primorski obojan izvještaj jer će ga najvjerojatnije pisati Primorac, veeeeeliki MK.

Primorje – Budva 12:6 (1:1, 5:1, 4:2, 2:2)
Suci: Vlašić i Rakovec
PRIMORJE: Vićan, Obradović (2), Paškvalin, Krapić (3), Denes Varga (3), Sukno (1), Muslim, Jelača, Daniel Varga, Barać, Šetka (1), Garcia (2), Križanec (1 obrana), Buljubašić. Trener: Ivan Asić.
BUDVA: Lazović, Blake, Crepulja, Konatar, Ćetković, Đurđić, Lobov, Crousillat (1), Vukčević (1), Radunović (2), Ivančević (2), Drašković, Zubac, Aidan. Trener: Drago Pejaković.
Igrač više: Primorje 8/4, Budva 5/2.

Jug – Mladost 13:4 (4:3, 4:0, 4:0, 1:1)
Suci: Štampalija i Franulović
JUG: Bijač, Vranješ, Bošković (2), Janović, Joković (1), Azevedo (1), Marković, Bušlje (2), Karač, Dobud (2), Ivović (1), Macan (1), Nižić, Pavlović (1). Trener: Veselin Đuho.
MLADOST: Pavić, Radu, I. Milaković, I. Živković, Martinić, D. Živković (3), Gagulić (1), K. Milaković, Pavičić, Divković, Vukčević, Bukić, Marcelić (3 obrane), Miloš. Trener: Vjeko Kobeščak.
Igrač više: Jug 10/8, Mladost 7/3

4 komentara na “Polufinale SEHA Jadranske lige”

  1. Iako se potpiso s ekipa iz zg-a vise je nego ocit autorov stil. Odlican, pet