Promocija vaterpola u Cavtatu

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
     Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrat će u srijedu navečer u 2030 sati na plivalištu u Cavtatu revijalnu utakmicu protiv VK Cavtat, koji će biti pojačan igračima koji su karijere započeli baš u tom klubu. Tako će početna momčad Cavtata biti sastavljena od velikih vaterpolskih imena poput: Miha Boškovića, Sandra Sukna, Paula Obradovića, Ivana Sukna, Josipa Šutala…, a njima će se pridružiti i aktualni seniori koji će ove godine nastupati u drugoj vaterpolskoj ligi.

     Inače, utakmica je organizirana u svrhu promocije vaterpola uoči Europskog prvenstva koje će se održati u Zagrebu, ali i u sklopu akcije ‘Treniraj tamo gdje vaterpolo počinje…‘ koju VK Cavtat provodi tijekom posljednjih mjeseci.
     Predigra spektaklu bit će međusobna utakmica mlađih uzrasta VK Cavtat, koji su pod trenerskom palicom Vlaha Lise i Borisa Maškarića ostvarili odličan uspjeh na međunarodnom turniru Dobri Dupin koji je prošlog vikenda održan u Malom Lošinju osvojivši četvrto mjesto. Najbolja je bila momčad Opatije, drugo mjesto pripalo je talijanskom Trstu, dok su vaterpolisti Moskve iz Rusije u utakmici za treće mjesto bili bolji od Cavtaćana 10:7.
     Istaknimo i kako je Darko Batina, golman Cavtata proglašen najboljim vratarom turnira. Na turniru su nastupili: Darko Batina, Teo Dadić, Miho Šturica, Marko Guljelmović, Ivo Milanović, Jakša Đurković, Pasko Šturica, Tomislav Crnogorac, Neven Dadić, Ivan Ucović, Marko Jankuleski, Tony Kužnin, Jure Maškarić, Juraj Obradović, Mihajlo Ucović, Roko Curić, Duje Bećir, Ivica Ucović.

2 komentara na “Promocija vaterpola u Cavtatu”

  1. kakav trenerski debi za andreja drobca, odma na jednog od najcjenjenijih i najtrofejnijih trenera svih vremena ratka rudića

  2. Ma ko je piso ovaj clanak? Josip Sutalo veliko vaterpolo ime ? Autor je gori od kombinacije Buconic- Bauer