„Red Bull Sidrun“ kao uvod u Divlju ligu

 

Kreće sezona amaterskog vaterpola u Dalmaciji – jedan gol, dvije ekipe, tri grada. Prvo izdanje Red Bull Sidruna kreće sljedeću subotu 29. lipnja u Dubrovniku. Nastavlja se u Zadru i Splitu vikend iza toga. Finale je ponovno u Dubrovniku 13. srpnja.

 

 

Red Bull Sidrun započinje u subotu 29. lipnja u 1500 sati na dubrovačkim Dančama. Ljeto je tek krenulo, još uvijek se lovi forma pa je vaterpolo na jedan gol idealan za početak sezone i zagrijavanje za najveće amatersko natjecanja u vaterpolu opće, Divlju ligu koja će početi sredinom srpnja.

 

Prijaviti se možete preko prijavnice koju preuzmete na linku RedBull sidrun i koju onda popunjenu pošaljete na mail redbullsidrun@redbull.hr. Prijaviti se možete do 24 sata prije turnira za koji se prijavljujete. Detaljnije, sva pravila možete pročitati na istom gornjem linku.

 

Očekuje nas dobra zabava uz vaterpolo i Red Bull. Za prvi turnir angažirana su tri golmana, dva suca, pripremljene su nagrade. Naravno, u subotu navečer slijedi i Red Bull party. Detaljnije o svemu u narednim danima.

11 komentara na “„Red Bull Sidrun“ kao uvod u Divlju ligu”

 1. Evo nezaobilaznog Vlašića. Vratio se Dubrovačkom vjesniku, uz forsiranje Gira. Pokušava s prekrivanjem Legazovih termina, uključujući Porat. Tko zna, možda njih dvojica sklope pakt http://www.dubrovacki.hr/clanak/53316

 2. Konacno, bravo za Vlasica! Pocinje prava Divlja liga, vec sam se pobojao da je ove godine nece biti.

 3. Strucnjace, ti ili nisi na mailing listi ili si izvan ove galaksije. Koji ti je email? Proslijedit ću ti fakture.

 4. Koga briga za nekakvu mailing listu, uostalom ne dajem mail adresu ljudima koje ne poznam. Samo mi je drago da Vlasic nije odustao unatoc sebicnim napadima koje je moraju trpiti zadnje dvije godine. Svaka mu cast, ja ne bi imao snage.

 5. Strucnjace, ni ja ne znam tko si ti. Kad spominjes sebicnost, mislis li da je sebican netko iz ovih firmi, koje su dvije i vise godina uzaludno cekali placanja? Pehari i medalje, koje su prosle godine dijeljeni kod Sv. Vlaha su neplaceni. Imas li ti doma neku ukradenu medalju? www.divljaliga.eu/apps/blog/show/29679248

 6. Bankrot divlje lige?

  http://www.dubrovackidnevnik.hr/hr/clanak/bankrot-divlje-lige-zbog-neutemeljnih-optuzbi-za-malverzacije-upitno-ovogodisnje-natjecanje-foto.html

 7. Ja znam samo za ukradeni pehar, nikakve medalje se ne spominju,neke individue se tim jos i hvale u cuvenoj mailing listi. Inace,sramota sto si je Vlasic dopustio da divlja liga zavrsi u ovakvim pricama koje ocito nisu bez osnova,dapace.

  1. Da to sam i ja cuo, da je pehar uzet na prevaru. Nebi da ce to dat na legitimitetu kopiji prave Divlje Lige.

 8. Evo malo i Vlašića

  http://www.dulist.hr/clanak.php?id=31744

 9. Upravo san sazno da je profesor danas na Adriaticu (dok se stavljao mrežu za baru na Pipliću), govorio kako mu je lakše organizirat natjecanje s manje ekipa, za istu stvar! O Pipliću je govorio da je “prapočelo svega”, da je “stariji od Gilgameša”! Reko je da nije imo vremena prije da stavi baru, jer da se “iskilavio” sa gradnjom skala. Nabrajo je sva dostignuća, od Elite, do Libertasa. Hvalio se da skale na Libertasu vrijede više od cijelog izgrađenog Srđa!