Špilja ’94 Danče prvak!!!

Danče su dobile prvaka, Dubrovnik je dobio prvaka, Divlja Liga je dobila prvaka, a to je Špilja ’94 Danče koji su u finalu sa 7:5 pobijedili Kamen Mali!

Maestralnom igrom, sa jako malo grešaka te posebno odličnom igrom u obrani Špiljari su po drugi puta u svojoj povijesti osvojili pehar. Naravno da ni ovaj puta utakmica nije prošla bez udaljavanja trenera Špilje; a to je za ovu utakmicu bio Marole, u isto odijelu kao i kada je Špilja osvijla Divlju ligu 2002. Pridružite se danas odmah po dodjeli pehara Špilji ispred crkve Sv Vlaha u betuli kod Ada na ludoj fešti!

 

 

 

10 komentara na “Špilja ’94 Danče prvak!!!”

  1. Ispred udruge PRVENSTVA DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU , igračima i trenerima momčadi Špilja ’94 Danče , kao i svim Dančarima , upućujem velike čestitke na osvajanju Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu.

    Ovo je 4. (odnosno 5.) put da je titula najbolje dubrovačke amaterske vaterpolske momčadi stigla na kultne Danče.

  2. Bravo, svaka čast na uspjehu! Žao mi je da nisam dole pa da dođem na feštu… Vjerujem da će biti vrlo zabavno, pogotovo ako se Popu razveže jezik ko na zadnjem roštilju… 🙂

  3. Čestitke svim Pećinarima na naslovu i naravno, posebne čestitke dvojici najboljih prijatelja na individualnim priznanjima.

  4. Dodano par slika, nažalost ni na ovim slikama se ne vidi u potpunosti genijalni presidenteov transparent podrške.

  5. 99 facebook lajkova, nijedna vijest se nije tome približila. najbliže su bile neke vijesti o primorcu sa 40 i nešto