Tečaj bridža

 

Bridž klub Dubrovnik organizira tečaj učenja bridža za sve zainteresirane građane Dubrovnika od 21. do 23. veljače u hotelu Royal Princess (blizu hotela Neptun).

 

Raspored tečaja je:

– u petak 21. veljače s početkom u 19.30 sati

– u subotu 22. veljače s početkom u 15.30 sati

– u nedjelju 23. veljače s početkom u 15.30 sati

 

 

Susrete vode ponajbolji dubrovački igrači bridža, a traju oko dva sata. Sastoje se od puno igre i objašnjavanja, a svaka grupa imat će svog mentora. Svi polaznici tečaja dobivaju skriptu s osnovama igre, CD s bridž programom i pristup besplatnom internet serveru za igru Bridge Base Online. Svi polaznici tečaja sudjeluju na klupskom turniru dobrodošlice 24. veljače u hotelu Royal Princess u 19.30 sati. To je prilika da se upoznaju sa ostalim članovima kluba i zabave uz ovu prekrasnu igru.

– Ova igra se može igrati bilo kad u životu. Ako počnete mladi zabavljati će Vas cijeli život. Mnoge igre nisu dovoljno duboke, ali ova jest – kazao je o bridžu osnivač Microsofta i član američke bridž federacije Bill Gates.

Kontakt organizatora je Đivo Tikvica – 095/ 9000-2350.

 

Nedavno je član VU Danče, a ujedno i tajnik Bridž kluba Dubrovnik, Frano Jančić gostovao u emisiji “Građani o Gradu” u kojoj je govorio o ovoj zanimljivoj igri: