Turbo proizveo najbolje kupaće do sada!

Renomirani španjolski proizvođač vaterpolo opreme proizveo je jedne od najljepših kupaćhi gačica do sada. Radi se o kupaćem modelu sa likom najpopularnijeg i najljepšeg vaterpolista u Dubrovniku i svijetu.

Ovom modelu sigurno nitko ne može odoliti, cijena je prava sitnica, a model dolazi u osam veličina. Više o samom proizvodu na stranicama proizvođača.

 

 

19 komentara na “Turbo proizveo najbolje kupaće do sada!”

 1. Ajme bas su super. Jeli se mogu kupiti u Ribomaterijala ?!?

  Ne znam kome bi bolje stajale, Kovi ili Kaki

 2. Fantastičan design….

  Pretpostavljam da ga je složila njegova žena

 3. Znate kako se kaže za gaćice u dubrovniku: “nisu najbolje ako ih đuro musladin nije propustio kroz šake”

 4. isto se zovu, nose isti broj, samo je pitanje tko je komu bio kapetan u prošlosti, i koji kapetan sad ima karizmu, a koji ne 🙂

 5. hahahahaha…jesu ga našli iz profila, izgleda ko clark kent!!! samo čekam da podere majicu i spasi lois!!!:))

 6. kakve antikupaće. bolje bi mu bilo da promisli kako će spriječit protivnike da ga okreću ko beba zvečku. nakon vaterpolskog luisa figa i pavela nedveda utjelovljenih u jednoj osobi dobijamo i vaterpolskog davida beckhama

 7. Neka udruga kupi par komada i neka ih dijeli kao nagradu za naj vaterpoliste godine.

  Jedne za Vicana druge za Pavlekovica

 8. hahaha, koji trash tekst na DuListu, evo dokaza koliki kaos samo 1 fejsbuk poruka upućena kapetanu Kaki može uraditi:

  http://dulist.hr/content/view/6339/69/

 9. Ja stvarno ne vidim problem, malo ljudi populariziraju vaterpolo, vjerovatno je i on nesto zaradio, zasto ne.Ako mogu imati nogometasi dresove s svojim imenima, zasto i vaterpolisti ne bi imali kupace.
  Jedino sto je autor clanka na dulistu nesposoban za istrazivanje, pa nije vidio da su Molina,Perez,Estiarte isto dobili kupace. Ocito se Boskoviceve najbolje prodaju pa je na prvoj strani 🙂

 10. Ideja nije loša, ali trebali su napraviti neke cool kupaće, npr od Čvrge

 11. hebote, što sam uradio!!!!!

  http://www.index.hr/xmag/clanak/kapetan-juga-miho-boskovic-posluzio-kao-uzorak-za-kupace-gacice/452962.aspx

  “”….nije isključena mogućnost da se naprave i kupaći kostimi za žene s istim uzorkom – likom i djelom dubrovačke legende”

  legende! le-ge-nde!!! jaaoooo

 12. DuList je bar mogao dati link na dance.hr da se vidi odakle je originalni tekst….

  riki?

 13. s du lista… “Najbolji vaterpolist svijeta i kapetan dubrovačkog Juga…”

  žalosno je uz boškovića lijepit ovaj epitet. da najbolji vaterpolist svijeta. nije ni među najboljih 5 igrača juga, a ne najbolji na svijetu. a i one godine kad je proglašen za najvaterplista godine u europi to je bio izbor novinara. a mogu mislit kakvi su ti novinari koji prate vaterpolo, kad su u nas ovakvi gdje se o vaterpolu dosta opširno i često piše.

 14. Kupace mi nisu nesto! Predlazem npr kako Tiho u kapici juga ispija pobjednicki sampanjac! Mislim da bi te bile najprodavanije