Malta: Povratak u Dubrovnik!

    Evo konačno zadnji dio najdužeg putopisa u povijesti naše mlade stranice. Zadnji put smo se rastali u luci u Bariju na putu za doma. Tamo su nam rekli da Liburnija ne isplovljava tu večer i da ne znaju kad će, jer da su preveliki fortunali. Srećom tu je bio i Sveti Stefan II koji je u isto vrijeme isplovljavo za Bar u Crnoj Gori. Njemu nevrijeme izgleda nije smetalo.

Turbo proizveo najbolje kupaće do sada!

Renomirani španjolski proizvođač vaterpolo opreme proizveo je jedne od najljepših kupaćhi gačica do sada. Radi se o kupaćem modelu sa likom najpopularnijeg i najljepšeg vaterpolista u Dubrovniku i svijetu.

SARAJEVO CHAMPION CHALLENGE

    U organizaciji Vaterpolo kluba Bosna i suorganizaciji Olimpijskog bazena Otoka, a uz pokroviteljstvo gradonačelnika grada Sarajeva g. Alije Behmena slijedećeg vikenda od 25.09. do 27.09. u Sarajevu će se održati veliki i prestižni vaterpolski turnir   “SARAJEVO CHAMPION CHALLENGE” na kojem sudjeluju najkvalitetnije europske ekipe i višestruki prvaci Europe. Sudjelovanje na turniru potvrdili su:

Najbolji pojedinci Divlje lige 2009.

   
    Nakon podužeg čekanja, uzrokovanog tehničkim poteškoćama, ali još uvijek navrijeme, dance.hr je izabrao najbolje pojedince Divlje lige 2009. Žiri sastavljen od 6 članova glasovao je na slijedeći način:

3. TENISKI TURNIR DUBROVČANA (DU-closed)

    Teniski turnir Dubrovčana igra se od 8-13 h, u subotu 26.9. 2009. na Maksimirskim (starim) Ravnicama (dakle ne u Teniskom centru Maksimir), nego na terenima pokraj slavnog objekta Kod Srbina ili LABUS, jednog od najslavnijih roštilja u Zagrebu. Dakle, stanica nakon Dinamovog stadiona kad se ide prema Dubravi pa desno (semafor Hondlova pa lijevo u Aleju Antuna Augustinčića na drugom semaforu u Hondlovoj, ili pitate ljude – metoda asking people).

IZVRŠNI DOPREDSJEDNIČE MAMIĆU TI JEBEM U SLEPIČKU

– Alo – javi se Zoran.
-E, gdje si? – upita Zdravko.
-Doma sam.
-Slušaj me. Jesi li čuo da je Platini ove godine izokrenuo kvalifikacije za Ligu prvaka? – ushitno će izvršni dopredsjenik.
-Ne. Ne pratim to, znam da nema šanse da uđemo u Ligu prvaka. Što se promijenilo? – sad se ushiti i Zoran.
-Da ne duljim, brate. U kvalifikacijama ne možemo igrati protiv niti jednog ozbiljnog tima, odnosno možemo igrat sa sebi sličnima ili gorima, razumiješ, protiv Red bullova i sličnih bezveznih ekipa.
-Pa to je drama. Možda stvarno zaigramo Ligu prvaka – oduševi se Zoran pomišljajući na money.

Najpovijesnija

    Dobra večer, poštovanje, javljamo se sa maksimirskog stadiona, kiša sipi, travnjak ne obećava, ne znamo hoće li Bono Vox večeras postati krivac što Hrvati neće vidjeti rt Dobre nade. Sa nama je kao i svaki put u ovom kvalifikacijskom ciklusu, legenda svjetskog nogometa, jedini nogometaš u povijesti koji je sam sebe pozvao na Svjetsko prvenstvo. Sjećate se naravno, poštovani gledatelji, kada ga tadašnji izbornik Hrvatske Ćiro Blažević nije zvao da bude putnik u Francusku, a on je rekao „Ćiro, zovi me, inače ću te prebit“. Znate naravno o kome se radi – „Dobra večer Igore“.

Triatlonski dnevnik

Drage prijateljice i prijatelji,

    Evo za kraj sportske sezone šaljem vam par slikica i informacija o zadnje dvije moje utrke ove sezone.

Mušule i prstaci na buzaru

Prstići na buzaru:

    Prstići (prstaci) ta najcjenjenija školjka u Jadranskom moru zakonom je zaštićena i zabranjen joj je izlov zbog uništavanja kamenite obale i ugrožavanja cijelog eko sustava.

    Prstiću do konzumne veličine (7-8 cm) treba i do 60 godina dubljenja vapnenca, a kako ih je teško vadit i kako su gastro specijalitet jako su tražena i skupa roba na ilegalnom tržištu.