Preuzeto iz drugih medija: Medo propušta i drugo EP u nizu

Prije 4-5 dana u Sportskim novostima izašao je kraći intervju s Paulom Obradovićem u kojem je objasnio razloge otkazivanja nastupa na predstojećem Europskom prvenstvu. Točnije, ne otkazivanje već nemogućnost igre zbog kronične ozljede i to oba koljena što zahtjeva odmor i oporavak. Prije godinu i po dana propustio je i prošlo Europsko prvenstvo i Budimpešti kada je morao i na operaciju jednog od koljena.

Jug teško stradao u Soriju

 

Pro Recco je pokazao autoritet i uz odličnu igru, odličnog Tempestija rasturio Juga s čak 14:6 i poslao poruku na papiru prvom izazivaču za naslov prvaka Europe. Jugaši su odigrali loše, a kad su legionari iz okolice Genove nanjušili krv još su jače zagrizli.

Gledaj bez daha

 

Kada neki vaterpolski video u 2 dana na Facebooku ima preko 518 tisuća pregleda, kada je podijeljen 3 tisuće puta onda niže navedeni autori zaslužuju veliku pohvalu. Radi se o reklami za jednu srpsku tv kuću u kojoj glavnu ulogu imaju reprezentativci i izbornik srpske vaterpolske reprezentacije:

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y4b0X5nAAVM

Jug prekinuo sušu

 

Nakon 2 sušne sezone i 6 godina od zadnjeg osvojenog kupa Jug je donio novi pokal u bogatu riznicu. Prvi je ovo trofej Bijaču kao kapetanu, Kobešćaku kao treneru te Jakobušiću kao predsjedniku. Jug je u iznimno zanimljivoj utakmici u kojoj je Perrone pokazao da je vaterpolsko božanstvo pobijedio Primorje 10:8 i tako nakon 3 sezone ovaj trofej odlazi s Kantride.

Ispraćaj gospara Jerka

Ispraćaj gospara Jerka Kovača će biti u petak 4. prosinca 2015. u 10 sati na groblju Boninovo.

 

Fotografija s bridž turnira povodom Jerryjevog 100. rođendana: Jerry, Slobodan Lang i … Zambata

 

Napustio nas je Jerry!

Jučer, 1.12.2015. oko 15 sati napustio nas je, u 103. godini, naš dragi Jerko Jerry Kovač, prerano i iznenada, vjerojatno bi se i sam našalio. Bio je član Vaterpolo udruge Danče od 2011. godine. Iako je kao član naše udruge proveo svega 3-4% svog životnog vijeka, iznimno se ponosimo time. Uvijek veseo i duhovit, često se šalio na račun svojih godina, a žene od svojih sedamdesetak je često od milja zvao djevojčicama. Bridž mu je bio velika strast i kao mladić od devedesetak godina redovno je išao na bridž turnire po Hrvatskoj, a u posljednje vrijeme ih je uglavnom igrao u Dubrovniku. Ove godine se održao veliki bridž turnir Jerryju u čast, gdje je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji aktivni igrač bridža na svijetu. I za kraj kako bi Jerry od svoje 100.-te godine često rekao: “da nam je bar 2 godine manje” …

Italija slavila u Gružu

 

 

Italija je pobijedila 9:8 Hrvatsku usred Gruža uz preokret u zadnjih 5 minute kada su zabili 3 uzastopna gola. Prezentirali su Talijani i par novih igrača poput ljevaka Binia te donedavnog francuskog reprezentativca Bodegasa.