Ado i Mitar – kraljevi skopuna!

    Završio je i skopun. Stara garda nije dopustila iznenađenje. Kraljevi skopuna su Ado i Mitar.

    U neizvjesnoj utakmici, iako se to po komentarima pobjednika nebi moglo zaključiti (po komentarima neimenovanog od pobjedničkog para ispadalo je da igraju vanzemaljci protiv totalnih debila iako je isti svojim bravurama držao poražene, a na taj način drži i za debile sve one koje su oni pobjedili) pobjedili su Mitar i Ado, za dva razlike (u zadnju se ušlo s 27:27) i sigurno nagradu za fair play neće dobit.

    Gledatelja je bilo za skopun – rekord, a pritisak je učinio svoje – jedan potez je odlučio pobjednika iako je bilo dosta upitno kvalitetnih ruka (što neki bezgriješni očevi skopuna nebi ni na mukama priznali, ali moramo i za njih imati razumjevanja – njima je najteže).
    Ali pamte se samo pobjednici i čestitke imenovanim kao i Mihaelu&Marku na pruženom otporu i visokom drugom mjestu. Uostalom da citiram doktora, oni su prvi do prvih!
    Na ovom mjestu moramo zbog visokih novčanih prijetnji financijski krhkoj Udruzi, objaviti ispravak netočnog navoda -jučer je objavljeno kako je Budman kapetan, a nije nego Kapo, pa molimo imenovanog kao i njegovu obitelj da avancamenat od strane autora nagrade turom, a ne ljutnjom. Unaprijed hvala.