Družina i Berdova u finalu

SAMSUNG

 

 

Dvije slične utakmice, sa identičnim 6:2 rezultatom, kada pogledate uvjerljivim, ali bilo je napeto i u jednom i u drugom polufinalu. Tako smo dobili ovogodišnje finaliste; Družinu od vješala i Berdovu vilu. Lanjsko polufinale, tako ove godine imamo u finalnoj utakmici.

 

 

 

 

 

DRUŽINA OD VJEŠALA – PLITAK POTOK 6:2

0:1 Kristović

1:1 Željko

2:1 Patrik

3:1 Patrik

4:1 Željko

4:2 Kristović

5:2 Patrik

6:2 Patrik

 

GCW – BERDOVA VILA 2:6

1:0 Rida

1:1 I. Vlahušić

1:2 N. Vlahušić

2:2 Rida

2:3 I. Vlahušić

2:4 Piksi

2:5 I. Vlahušić

2:6 N. Vlahušić

 

 

Družina se opet jedva skupila, Šoša i Boro se nisu pojavili, ali su uspjeli skupiti tri raspoložena igrača. Kod Plitkog potoka nedostajao je Maro Đanović, koji je prethodne utakmice bio odličan na beku i njegov nedostatak se itekako osjetio. Počelo je golom sjajnog Kristovića, a izjednačio je Željko. Nakon toga rezultat se dugo lomio, ali efikasni Patrik i na golu sjajno raspoloženi Mark su teško, ali zasluženo pomalo lomili otpor PP. Pokušao je i trener svih trenera Nikolica Nikić svojim savjetima, pa čak i “trash talkom”, ali nije uspjelo. Kristović je još jednom smanjio i to je bilo sve od Plitkog Potoka. Patrik je bio neumoljiv i kraj. Družina je opet u finalu.

 

Dančarski klasik naših dragih gostiju završio je pobjedom Berdove Vile. Bilo je tu dobrog nogometa na bacanje. Glupo mi je opet reći da je Rida briljirao, da su njegovi potezi izmamili pljesak publike, ali je tako. Kao da se rodio na ovim našim svetim stijenama. Sve to isto može se reći i za Iva Vlahušića. A na ovoj utakmici bio je i efikasniji od Ride. I imao je raspoloženije suigrače. Piksi, Jažo i Niko Vlahušić bili su tek za nijansu lošiji od spomenute dvojice, ali su odlično odrađivali svoj dio zadatka.

 

Dugo je GCW  ostavljao bolji dojam na terenu, više je stvarao prilike, ali što sreća što stative spašavali su Berdovu. Pucale su niti između igrača Berdove, svađali su se, ali su uspjeli. Kada su se odvojili na 4:2 bilo je gotovo. Letjeli su po terenu s željom da što prije stignu na drugi turnir i uspjeli su. Finale je zasluženo njihovo

 

U sumrak našeg Dančarskog ljeta u subotu poslije polufinala Divlje lige doznati ćemo tko je ove godine bio najbolji na Dančama. Dođite u subotu i nećete požaliti.