Dubčiću Bridž, Doktoru i Toniju Skopun

 

Skopa ove godine je međunarodni turnir sa četrnaest parova – Čadeži su povukli iz Njemačke, a Palaš i Đanović sa Buže na Danče. Klince smo poslali u pretkolo pa su prošli dalje Lovro Putica i Jero Batić te Zlatan Krupić i Marin Radić. Za nagradu je prvi par igrao protiv Ada i Mitra a drugi par protiv Tonija i Doktora. Opet otac na sina. Namješteno, nije ni čudo kad je dirigirani ždrijeb.  Ado i Mitar su pobijedili bužljane(?) ili bužiste ili kako već hoćete dok su Doktor i Toni potaracali Mislu Perovića i Vlaha Račića. Dakle repriza reprize finala kao i rezultata. Doktor i Toni opet prvi.

 

Bridž je okupio samo osam igrača jer je svima jasno da Dubčiću nitko ništa ne može. Dakle Dubčić prvi, Doktor drugi, s njima u finalu još El Presidente i b/a. Dogodine kupiti pehar Dubčiću, a ostali neka igraju za drugo mjesto.

Najbolji igrač kartaških igara je Doktor sa finalom Horrora, pobjedom u skopunu i finalom bridža. Za njim gaca El Presidente sa pobjedom u Horroru, finalom bridža i polufinalom Kotića. Dubčić rastura u bridžu a Mark Rilović u Kotiću. Nijedan igrač nije igrao sve četiri igre. Predložena nagrada za najuspješnijeg igrača u sve četiri igre nema smisla jer jedino Doktor zna sva pravila pa nema smisla da mu se kupuje poseban pehar svake godine.

Puno pozdrava