NEMA SUMRAKA NA DANČAMA

 

Poznati su polufinalisti dančarskog nogometa: Pitak potok teče dalje i kroz Zonu sumraka, Družina bolja od Fidelovih Barakuda, GCW uvjerljiv protiv El Tora, a Bedrova bolja od Barutane.

Polufinala su na rasporedu u srijedu i četvrtak.

 

 

ZONA SUMRAKA – PLITAK POTOK 4:5

1-0 Bajo

2-0 Matko

2-1 Maro

2-2 Nikić

3-2 Bajo

3-3 Maro

4-3 Bajo

4-4 Maro

4-5 Nikić

 

Plitak potok, “dark horse” našeg turnira nakon Milfera izbacili su i Zonu sumraka.

Počelo je očekivano, Zona je lagano, na iskustvo povela 2:0. Plitak potok je gubio glavu, a tada se u stilu Ćira pojavio Nikolica Nikić i počeo savjetovat svoje mladiće. Svojim savjetima dao im je nužnu agresivnost bez koje nisu bili ni blizu pobjedi. Pomalo su počeli stizati, ali Zona je na iskustvo uvijek bila korak ispred, te se uspješno branila do dvadeset sekundi prije kraja. No tada je kardinalno pogriješio pisac ovih redaka i Đanović je to kaznio. 4:4 slijedi zlatni gol. Mladost i agresivnost je pobijedila iskustvo i mlađi Nikić šalje Zonu van turnira, a tatu u teren gdje su u zagrljaju proslavili prolazak u polufinale.

 

GCW- EL TORO 3:0

1:0 Šutalo 10′

2:0 Rida 19′

3:0 Rida 29′

 

Rida je jedva skupio ekipu, ali najbitnije je da je on došao. Jedna asistencija i dva gola za lagani prolaz GCW-a. Jedino trebamo prelistat papire vidjeti za koju je ekipu bio prijavljen Leo Bogdanović, s njim se nikad ne zna.

 

FIDELOVE BARAKUDE – DRUŽINA OD VJEŠALA 1:3

0:1 Patrik 1

1:1 Oskar 2

1:2 Patrik 14

1:3 Patrik 29′

 

Slijedila je utakmica koju smo dugo čekali. Debi Doktora na turniru ove godine. S jedne strane Manta, Ivo, Oskar, Toni Radić i on DR, a s druge Mark, Patrik, Šoša, Boro i Željko.

Borba titana je počela maestralno. Dvije minute i dva gola, a onda se sve zatvorilo. Doktor umoran od jučerašnjeg dežurstva malo je ulazio u igru, a  kada je bio u igri grubom igrom prvenstveno Šoše otjerali su ga od gola. Barakude su više prijetile, ali zubići su im bili preslabi. Patrik kažnjava greške i nakon kornera Družina opet vodi. Oskar, Manta i Toni Radić pokušavaju sve, bliže su golu, ali stativa, sreća i Mark spašavaju Družinu. U zadnjoj minuti Patrik je još jednom neumoljiv i Družina ide dalje te će pokušati pregaziti Plitak potok.

 

BERDOVA VILA – BARUTANA 3:2

0:1 Matko Katičić 10

1:1 Ivo Vlahušić 23

2:1 Lukša Romanović 28

3:1 Piksi 29

3:2 Ćinto 30

 

Barutana je pružila veliku predstavu, dali su sve od  sebe, dugo su vodili, ali na kraju ipak je presudila šira klupa Berdove vile. Ove godine pet golova Berdove Vile i pet strijelaca. Pošto imaju još igrača koji nisu zabili, valjda će njih aktivirati u polufinalu.

 

Lista strijelaca:

Bajo (Zona Sumraka)  6

Patrik (Družina od vješala ) 6

Rida (GCW)  4

Ivan Nikić (Plitak potok ) 4

Maro Đanović (Plitak potok) 3

…………………………………

 

RASPORED:

Srijeda

DRUŽINA OD VJEŠALA – PLITAK POTOK

Četvrtak

GCW – BERDOVA VILA