Lolo i Pane najbolji u Skopunu u 2011.

Kako je i predviđeno, 14. kolovoza u petak otpočeo je turnir Danača u skopunu. Bilo je 11 prijavljenih parova, još dva vanjska su obećala doć, ali nakraju se nasreću sklepalo 8 parova i krenulo u boj. Možda i bolje, jer da netko iz Zatona nosi majicu prvak Danača u Skopunu…ili da ima 16 ekipa pa da ne finemo do listopada…a što se krasnih prijedloga po običaju imalo za čut, Mišo se osjećo ko na poslu.

Dogovoreno je kako se igra na jednu dobivenu do 31, a finale na dvije. Pobjednici prošlih godina nisu se sastali tako da je Ado zamjenu našao u Nikiću, a Ivuša u Bracu. Koliko su pogodili rezultati govore:J ančić brothers su odradili Ada&Nikića, a Ivuša&Braco Andriju&Vlaha Račića s takvom razlikom da se neće ubuduće pitat zašto nitko iz betule ne želi s njim igrat.
Ada nitko nije smio 15 minuta ni piće pitat, a standardni provokatori s kavom su u zemlju propali. Moja malenkost i ŽV smo izdržali za stolom manje nego traje let skakača na Planici i baš kad smo ko časni ljudi planirali izvršit harikiri i sepuku radi 9:0 u jednoj partiji, došle su vijesti kako 10:0 nije uopće rijedak rezultat na drugim stolovima, pa smo utjehu pronašli u ispijanju gemišta na račun platiša u Hororu. Toni& Seno su nas odradili profesionalno i pošli na Ivušu&Braca gdje su u fotofinišu izgubili.
Četvrti par se radi veličina igrača malo čekao i onda su uz grintanja đe nas sastavi, konačno zasjeli i počeli: MR&Mili vs. Lolo&Pane – Lolo i Pane su lako prošli dalje i krenuli na ugodno iznenađenje turnira Jančiće, koje su isto bez puno riječi odradili. Finale je odigrano slijedeći dan jer su mozgovi bili iscrpljeni i trebalo ih je resetirat kako bi se obukla majica prvaka.

 


Finale: Lolo&Pane protiv Ivuše&Braca, na dvije dobivene.

Počelo je u subotu u 5 ura na stolu vanka đe se igralo i prije dvije godine. A što reći o sudionicima: svaki osim Braca je samo ovo ljeto odigro bar 100 partija, e sad tko je više griješio, tko je više imo sreće to ostavljam kibicerima, pobjednici i prvaci 2011. godine su Lolo& Pane.
Čestitamo