Počinju prijave za memorijalni turnir na male bare „Marko Baldun“

     Današnjim pripremnim susretom Družina od vješala je istakla kandidaturu za memorijalni turnir „Marko Baldun“ na male te izoštrila kopita. A protivnici nisu bili neki skupljeni s brda s dola već polufinalisti Kotićari.
     Prvaci su počeli u sastavu Tito – G. Šoša – Željko Lončarić te su ostali iznenađeni silnom željom Kotićara za skidanjem skalpa prvacima – nakon 10-ak minuta mijenjale su se strane s rezultatom 3:0 za Kotićare uz povike :”I ovo su ti prvaci, smiješno !”, “Završit će 6:0” i slično.

     S mijenjanjem strana promjenio se i bek u Družine, Mark umjesto Tita dok se peti član Družine Ž.V. na šanku grizao zbog mogućeg debakla i nije imao snage pogledat vanka. Ostao sam dužan sastav Kotićara; Ivušić – Mantalica – Jemin, dok ih je Ivuša bodrio s klupe (pogotovo Toma s uobičajenim izrazima o inteligenciji), a zadnjih par minuta radi žuljeva Mantalice je odigrao Kiso.
     Konačan rezultat, 6:5 za Družinu, je najmanje bitan, a bitno je da se odigrala dobra pripremna utakmica s 5 igrača na obje strane, ozbiljna, prava turnirska koja jamči da će pehar ostati na Dančama.
     Gledatelja preko 30 – broj za koji bi mnogi prvoligaši ubili.

     Prijava Družine od vješala za memorijalni turnir „Marko Baldun“ u sklopu Dančarskog ljeta 2011. je slijedeća:

1. Nikša Baldun
2. Nikša Šoša
3. Goran Šoša
4. Titomil Zokić
5. Željko Vidović
6. Mark Rilović
7. Patrik Kakarigiji
8. Željko Lončarić

 

Napomena: kotizacija po ekipi je 100 kn, a od prikupljenih sredstava se na dan finala (pretpostavka 14. kolovoza) organizira zajednička večera.

Glavni turnir počinje 1. kolovoza (kup s repasažom – ispada se nakon 2. poraza), a ako bude više od 16 ekipa nove momčadi (prednost ulaska u glavni turnir imaju 4 nositelja – lanjski polufinalisti, te ekipe koje su igrale prethodne dvije godine) dan-dva prije igraju kvalifikacije.

 

Prijave traju do 28.srpnja, a prijaviti se možete na Dančama, na mail igre@dance.hr ili na facebook profil Vu Danče.

 

Pravila su poznata: igra se tko prije da 6 golova ili pola ure, max se može prijaviti 8 igrača, igra se 3 na 3, bosi, bječve iznimno (kad komadi kože vise pa radi estetike), naglasak je na fer igri i dobroj zezanciji, a predviđene su i brojne nagrade.

 

????????????????????????????????????