BUŽA 1864 u 2011.

     Ove godine u Bužu nitko nije došao, ali nitko nije i otišao. To samo govori koliko Bužaši kao ekipa vjeruju jedni drugima i samo tako se može naprijed. Ove godine najviše se očekuje od Cete (koji je bio s nama, ali nije mogao nastupati) jer se vraća među vratnice nakon operacije koljena koja ga je prošle godine udaljila od nastupa, a svi znamo kakav je Ceta golman. Prošle smo godine imali par fantastičnih utakmica. Izdvojio bi utakmicu protiv Turčina gdje nitko nije znao što se događa pa čak ni sudac jer je naša taktika dugog napada (nekad čak i duljeg od propisanog)  dala utakmici ono što svi dolaze vidjeti, a to je da je lopta išla brzo od ruke do ruke, ali ne po zraku nego po podlozi.

     Što se tiče nastupa na Divljoj ligi mi ćemo igrati obje lige, tu vidimo šansu da dignemo pehar ispred sv.Vlaha, a to je san svakog Bužaša jer dosta nam je osvajanja turnira na Porporeli, Buži i Dančama. Mislim da je vrijeme za nešto full sočno, a to je pehar Divlje lige pa da nam ga Andro ili neki drugi glavonja dodjeli ispred Sv.Vlaha.
     Jako dobra stvar za grad je da postoje dvije Divlje lige. Neki će reći da nije tako, ali zamisli da postoji samo T-Com tko zna koliko bi plaćali telefon i adsl ili da postoji samo Vip, isti bi kurac bio sa našim računima, a ovako je tu Tele2, Simpa…
     Tako isto mislim da su dvije Divlje lige super stvar za Dubrovnik, npr. kad te sudac krade sad ga slobodno možeš premlatiti i biti kažnjen kao Andrija M., ali onda igraš bez ikakvih problema drugu Divlju ligu – zamisli koja brutalnost u jednoj kažnjen, a u drugoj dobiješ pehar za fair play.

1.NEVEN REŠETAR
2.TONĆI ĐANOVIĆ
3.NIKOLA RAGUŽ
4.MARO MATOVIĆ
5.IVAN FRANKOVIĆ
6.MIHO LOBROVIĆ
7.NIKŠA MIHALJEVIĆ
8.MARIN VULETIĆ
9.ANTUN DELIJA
10.ANTUN SIJERKOVIĆ
11.MARO KARUŽIĆ
12.MARIJO CVJETANOVIĆ
13.LUKŠA CVJETANOVIĆ
14.VEDRAN ĐUHO
15.MIHO BARKIĐIJA
16.MARIO GOLIJAN
17.ANTONIO ĐANOVIĆ
18.MARJAN CETINIĆ

 

 

Himna Buže: