Popravni

Danas je bio dan kad poraženi se bore za ostanak u turniru ili kupe poplate i idu doma.

Prvo su Festanjuli mislili kako će lako s “djecom” iz NK Neradnički i umalo im se to nije razbilo o glavu. Putica je dovodio neradnike u vodstvo dva puta (7 golova na turniru) ali auto golom 3 minute prije kraja Festanjuli izjednačuju. Izbijanje se osvetilo neradnicima i jedno se odbilo o Ivinu nogu u gol tako da su nakraju i pobjedili u redovnom vremenu.
Nakraju smo umalo vidili i škarice, ali ostala je samo modrica na mjestu gdje je teren poljubio leđa izvođača.

Barutana je u drugoj utakmici dočekala već veliku djecu iz Teće koji su im održali nogometnu lekciju. Izvrsni Matej koji je sveprisutan na terenu te Šanje na golu uz doprinos ostalih je Barutani pokazao kako se nogomet igra trčeći a stara slava brzo blijedi. Autoriteti se na Dančama nikad nisu cijenili ali ovako nekoga razbiti…još kad je podrška protivnicima stigla iz Brazila…4:0 za Teću.
U posljednjoj utakmici poslastica: Kolorina koja je bila favorit protiv Purgera, i vodila od prve minute golom Pešija, je mudrom igrom zaustavljena, popila dva komada i pozvana da nastavak turnira prati iz publike. Boro, Ivo i Dino su im održali lekciju iz čeke, dali loptu i lupali kontre a gol zazidali. Rezultat 2:1 za Purgere.