Prijave za „S bare na baru“ i „Petnesku“

 

 

 

Počinju prijave i za ove dvije popularne igre. Prijave su na mail hogresta@yahoo.com, sms na 091 365 3016, ili porukom na facebook profilu Vu Danče. U prijavi navedite ime i prezime i broj mobitela.

→    S bare na baru igra se u subotu 30. 7., a prijave se primaju do 29.7. do podne. Igra se do 8 (maksimalno 20 minuta), na 2 razlike, finale do 10. Pored terena će bit sudac za eventualne sporne situacije – nošena, je li bila obrana golmana ili stativa poslije koje igrač ispred gola ako dođe prvi do lopte smije šutirat itd…

 

→    Prošlogodišnji pobjednici, Sutić i Brković, neće bit u mogućnosti braniti naslov jer Nikola igra ligu na Malti. Pogledajte kako je to lani izgledalo:

→    Petneska će se igrati u utorak 2.8., a prijave se primaju do 1.8. u podne. Termini su uvjetovani rasporedom odigravanja Divlje lige. Prošlogodišnji pobjednik, Švabo također neće bit u prilici braniti naslov jer od 1.8. započinju pripreme U20 reprezentacije u Varaždinu.

→    Za pobjednike su osigurane nagrade: medalja, majica, večera, iako je sigurno najprivlačnija titula „prvaka svijeta u petneski, osnosno  s bare na baru“. Za sudjelovanje je potrebno samo prijaviti se navrijeme i doći na Danče na dan odigravanja.

Jedan komentar na “Prijave za „S bare na baru“ i „Petnesku“”