Ekipa VK Pizzerie Moho osvojila 1. Divlju ligu u Voloskom

SONY DSC

Ekipa VK Pizzeria Moho ušla je u povijest osvojivši prvu Divlju ligu u Voloskom, jer ipak se prvi pamte. Neizvjesnost je trajala do samog kraja, a finale se odigralo između VK Oluja i VK Pizzeria Moho na peterce. Nagon duge borbe prvo mjesto su osvojili VK Pizzeria Moho, drugi su bili VK Oluja, treći VK Kvarner Express ’84 dok su na četvrto mjesto se smjestili VK Vološćani pešekani. Uz dobru glazbu, ponudu ića i pića Volosko je dobilo još jednu vrhunsku zabavu s naglaskom na onaj sportski dio.

Turnir se održao 11. kolovoza, između VK Kvarner Express ’84, VK Vološćanski Pešekani, VK Vavek žedni, ŽVK Primorje, VK Marendari, VK pizzeria Moho, VK Pešekani i VK Oluja koji su se borili do ranih večernjih sati za prestižno prvo mjesto.

Plivalište u Voloskom je po tko zna koji put ugostilo vrhunske vaterpoliste, kako aktivne tako i amatere te još jednom pokazalo koliko je povezanost između ovog malog primorskog gradića i vaterpola.

–    Prezadovoljni smo s današnjim danom. Ekipe su bile na izuzetno viskom sportskom nivou, vodila se velika bitka za svaki postignuti gol. Atmosfera je bila odlična i vjerujem da će dogodine biti još bolje, poručio je organizator Tin Žulić.

Za najboljeg igrača proglašen je Robert Šuša, a najbolji strijelac je Dean Pupovac, ne manje bitnu nagradu osvojili su i članovi VK Vavek Žedni koji su bili ‘Najtrjeznija ekipa’.

Turnir je sudio Damir Milković, Denis Juraga i Tin Žulić, a glavni komentator je bio duhoviti Dorian Čudina, a upravo je ova ekipa uspješno dovela turnir  do samoga kraja.

Turnir se održao pod sponzorstvom pizzerie ”Moho”, Trophy Point, Bistro pizzerie ”051”, caffe bara ”Surf” i Limarije ”Gival”.

 

Serena Calderara Cvjetović

 

Foto by Sarah Radulovich