Nema sreće za Dančare

 

Danas popodne u 1830 u Sponzi održan je ždrijeb ovogodišnje Divlje lige. Niti Špilja niti Turčin nisu imali sreće, pogotovo s obzirom na to da i jednima i drugima neće moći igrat barem polovica igrača. Pehar je vraćen oštećen (sramota), a Kova je bio jedan od središnjih ljudi ovog događaja. Kao kapetana branitelja naslova to ga je sljedovalo.

 

Kvalifikacije kreću u subotu, sad već sutra, na Bellevue. Dakle najduži teren Divlje lige, a Turčin bez zamjene, ako se i skupi sedam igrača. Prvi protivnik Uvalica s kojom je Turčin u prošlosti imao zanimljivih, gotovo epskih obračuna. Turčinovu kuglicu je izvukao Emir Spahić s komentarom „Ovi su moji“. Osim Uvalice u našem dijelu kvalifikacija nalazi se Luka Čilipi,  Elita, Kupalište ispod Petke i Gradićevo. U ovakvom sastavu neprolazno. U odnosu na lani neće moći igrati čak 14 igrača (najmanje – Božo, Pavle, Đivo, Maro, Benito, Ogs, Marole, Škurlone, Fran, Matete, Pepe, Misla, Toni i Brena), a prvu utakmicu ni Stijepo.

 

1.    utakmica:    Turčin – Uvalica 30.6. 1820, Bellevue

S druge strane, skoro podjednako desetkovana Špilja nije imala sreće i dobila je teškog protivnika iz drugog bubnja Fun H2O (a bilo je 50 % šanse da dođu Gjivovići ili Čingrija bez cijelog niza mlađih koji su otišli u Vilu Banac), te daleko najtežeg protivnika iz kvalifikacija Montovjernu. Osim ako Suha i ekipa ne odu namjerno u skupinu D (kao A2) što bi im donijelo puno lakše protivnike u grupi, kao i četvrtfinalu. I četvrta ekipa koja stiže Špilji nije bezazlena (s obzirom na izostanke). Biti će to najvjerojatnije lošiji između Vile Banac i Puntižele, a sastav Špilje u prvoj utakmici (a upravo taj protivnik će otvoriti Glavni turnir protiv branitelja naslova) će biti s najviše izostanaka i s također, kao i kod Turčina, s upitnih čak i sedam igrača.

 

1.    utakmica:    Špilja ’94 – ? 11.7. 1615, Danče

 

 

Obje fotografije preuzete sa portaloko, autora Maria Buconića.

16 komentara na “Nema sreće za Dančare”

 1. e moj zambata cijela tvoje ekipa je bila na dančama a ti donosiš Vlašiću pehar na ždrijeb

  radi čega, par slika na portalima ( i to sa Vlahom )

  baš si jdn

 2. a donja slika je takva da je ne smijem komentirat jer cu bit cenzuriran

 3. Nevezano za ove glupkaste komentare, pehar sam donio da ne ispadamo seljačine, jer postoji puno normalnijih načina da se izrazi prosvjed protiv nečega što vam smeta u divljoj ligi. Neke sam i sam predlagao, ali ne, neki pametnjakovići kažu: boli me kurac, nek sam vlašić dođe po pehar, neki pilatovski peru ruke i kažu, nisam ja to osvojio (zamislite, nije ga osvojio, a znao je krkanski čupat pločice s njega). Takvi znaju samo srat po dance.hr i to bez potpisa, a onima koji se potpišu svaka čast.. Pozdrav ekipi Špilje i želim im puno sreće u prvom kolu na Dančama ako ih se skupi dovoljno.

 4. prozivaš čovjeka koji niti je oštetio pehar, niti stvarno nema nikakve veze s njime, osim što se najviše stavio da ga se popravi??? gdje ti je tu logika.

  1. prozivam ga jer sam ga pitao da mi pomogne bar ga pričuvat na pilama dok ostavim auto. Bolje da je reko neću, zambata odjebi. A kako se stavio, ko za sve ostalo, napravi pola posla, pa pola dogodine. Da se mene pita, vratio bih ga kakav god bio jer postoji ime i prezime ko je šta na peharu napravio. Ali bi ga vratio. Tebi ništa ne zamjeram, jer jebiga znamo sve šta se događalo

 5. baš je zbog toga zaslužio prozivku na stranici. a i to pola posla je više nego bilo tko drugi. čuvena špiljina poduzetnost u rangu one a zašto ado nije napravio roštilj 😉

 6. pa dobro, malo sam se očešo od njega, zato što je malo ispao licemjer. A o Špiljinoj poduzetnosti ne treba previše trošiti riječi, zato neću ni igrat, zbog istih razloga kao i ti. Najpametniji i najglasniji sjećam se bili su neki kad su govorili kako smo ispali divljaci nakon utakmice protiv pallacea, distancirali se i govorili, ovaj nije s nama. Da nisam donio pehar, ispali bi još veći divljaci, zato nek te face igraju sami sa sobom

 7. pojavljivanjem na ždrijebu jučer u sponzi dva člana udruge prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu su izbrisana iz članstva, odnosno kako presjednik legaz kaže istupili su: to su zamabata i spahić 😉 demokracija na djelu. zambata je čak kriv samo što je bio u sponzi 😉 http://www.divljaliga.eu/apps/blog/show/16614160

  a kako vidim mene niti nema na listi članova, prebrisan sam ko da me nikad nije ni bilo 😉 još samo da me iz vu danče izbace i bit će više nego očito da nije problem u predsjednicima tih udruga, nego u meni.

  1. haha, odlično, nisam član niti jedne od udruga, još da istupim iz VU Danče i to je to.

 8. ima nas još takvih, trebali bi formirat udrugu nečlanova bilo kakve udruge