Špilja i Turčin i još 30 + 2 momčadi

 

Kako divljaliga.hr donosi prijavilo se ukupno 34 ekipe od čega su 2 na čekanju. Ne piše se što ili koga čekaju. Dakle, ipak je više prijava nego lani. 4 su nove ekipe od čega su dvije dosta jake i trebale bi bez problema proći kvalifikacije: Montovjerna  i Vila Banac. Prvi su konačno nadživili ograničavajuće pravilo o nastupima veterana i to je u biti ekipa koja je nedavno postala svjetski prvak. Sastav Vile Banac možete vidjeti na http://www.divljaliga.eu/apps/blog/entries/show/16474818-prijava-br-1. Radi se o momcima koji su skupa trenirali u Juga, dio njih je igrao za Čingriju proteklih godina. Tu su još Elafiti i Lozica od novih.

 

Špilja se prijavila jučer ranije poslijepodne, a Turčin točno u 2000. Razlog je taj što se na natječaj za novog igrača Turčina prijavilo jako puno ljudi, i na kraju nismo imali srca odbiti nikoga već smo prijavili 28 igrača. Vidimo da nam je prijava prihvaćena unatoč višestrukom kršenju pravila broj 1 „Kako sastaviti momčad“:

„I dalje su na snazi pravila o kojima treba voditi računa prilikom sastavljanja momčadi za nastup u Divljoj ligi. Svaka ekipa može prijaviti najviše 16 igrača.“

 

Ždrijeb je u četvrtak u 1830 u Sponzi, a prve utakmice već u subotu na Bellevueu.

2 komentara na “Špilja i Turčin i još 30 + 2 momčadi”

  1. Spahić: “Ovo su moji”

    a Kovaldo se zlurado smiješi

    http://dubrovacki.hr/datastore/imagestore/original/1340909942DIVLIG_2012-_IZVLACENJE_28_06_201__BY_ZT_-14.jpg