Bušlje ide ili ostaje?

Današnje SN, a Buconić(i) je(su) uvijek dobro obaviješten(i) – što je velika pohvala za novinara, donosi da je i Andro Bušlje pred odlaskom iz Juga. S druge strane informacije iz kluba kažu da je konačno sve dogovoreno. Deja vu iz pregovora sa Obradovićem. Samo što se Bušlje, tj. njegov otac koji pregovara u njegovo ime, u pravom smislu te riječi pregovara za razliku od Obradovića.

Predsjednik kluba Pavličević u SN-u kaže: „I dalje stojimo na onome što smo na početku ponudili, a to nije malo. Za taj se novac mogu dovesti dva kvalitetna igrača.“ To se međutim ne sviđa novinaru koji apelira na ostanak Bušlje. Valjda sugerira da bi klub trebao ponuditi novce koje nema. Pa kad bi tim putem nastavio situacija u kojoj je POŠK i Šibenik bi vrlo brzo bila realnost.

Rezervna opcija je prvi američki bek Powers koji bi, kako se govori, došao za duplo manje nego što se nudi Bušlji. Sigurno ćemo kroz par dana doznati ostaje li Jug bez još jednog igrača. Ako se to dogodi onda će do izražaja doći loš rad uprave s obzirom da su se prvo dogovorili uvjeti povratka Boškovića (navodno i Azevedo), umjesto da se odrede prioriteti i prvi potpis bude Bušljin ostanak, a za ostale ako se nađe novaca dobro, ako ne, dati priliku mlađima, a uostalom tu su i Sutić i Vranješ kojima su istekli ugovori.

Jedan komentar na “Bušlje ide ili ostaje?”

  1. ovaj put ipak je igleda izvor iz uprave bio u pravu: uprava – buconići 1:1 – http://www.portaloko.hr/clanak/u-ponedjeljak-se-o%C4%8Dekuje-potpis-novog-ugovora-od-nedjelje-sam-slobodan-igrac-ali-zelim-ostati-u-gru/0/32580/

    doduše još oko sokolovo provjerava je li bio gol, možda se preokrene u 0:2 😉