Počele prijave za 27. Divlju ligu

    Počele su prijave za ovogodišnje Prvenstvo dubrovačkih kupališta u vaterpolu tj. za 27. Divlju ligu novoga doba. Kao što je to i uobičajeno posljednjih godina ekipu možete prijaviti u Caffe baru Giro (u Tommy-ja). Sugestija organizatoru(ima) da bi mogli razmislit o prijavi mailom. Prijave traju do srijede 7. srpnja u 2000 kako stoji na divljaliga.hr ili do 1200 kako Tonči Vlašić piše na dubrovacki.hr.

    Sa stranice Divlje lige saznajemo da kvalifikacije počinju 12. srpnja, a glavni turnir se igra od 23. srpnja pa do 5. kolovoza. Igra se po standardnom sustavu natjecanja sa 4 grupe po 4 ekipe. Prošlogodišnji 1/4finalisti imaju izravan plasman u Glavni turnir dok ostale čekaju kvalifikacije gdje se igra po repasaž sustavu. Lani je 39 ekipa našlo svoje mjesto u ždrijebu koji bi se tradicionalno i ove godine trebao održat na dan otvaranja ljetnih igara, iako postoji mogućnost – kao uostalom i lani (iako je to tada bila iznimka), da to bude neki drugi bliski dan. Vjerojatno ovisi o mjestu izvlačenja.
    S drugih portala doznajemo da je čak bilo upitno održavanje Divlje lige ove godine jer je Grad odbio sudjelovat u financiranju, ali je uskočila Županija. Iako su realni troškovi relativno mali (iznajmljivanje razglasa kao najveća stavka), a stranica Divlje lige, pa i tereni na kojima se igra su puni raznih reklamnih plakata, ne zna se ko tu koga zaje…
    Kao što je to bio slučaj i lani, i ove godine pozivamo sve ekipe da svoju prijavu pošalju i na dance@dance.hr. Pa ćemo i ovdje objavit popise ekipa uz koje nam možete poslati i fotografiju ekipe kao i kratak komentar lanjskog nastupa, ovogodišnja očekivanja, eventualne promjene u ekipe, je li se na pripremama koje su bile bolje nego ikad išlo 200% i da li i vaš Sammir briljira na pripremnim utakmicama itd.
    Kako su vaše prijave lani izgledale, i sve drugo bitno vezano uz lanjsku Divlju ligu možete pogledat na linku.