Turčin se prijavio!

 

Prije 8 godina IAVK Turčin Danče osvojio je drugo mjesto u jednoj od dvije Divlje lige koje su bile organizirane to ljeto. Nakon puna dva Olimpijska ciklusa jedna Divlja liga je otkazana nakon ždrijeba, a iznenada je osvanuo poziv za prijave ekipa u drugu.

 

 

 

Naslovna fotografija je iz 2012. kada je IAVK Turčin Danče osvojio drugo mjesto u Divljoj ligi (i tada po prvi put u povijesti zaigrao u Portu), tek koji dan prije nego što će Hrvatska osvojiti zlato na Olimpijskim igrama. Ove godine, ždrijeb nas je spojio sa jednim od najdražih protivnika, Pallaceom, ali Divlja liga dalje od ždrijeba nije otišla.

 

Ipak, u bespućima youtubea naletili smo na video koji nešto niže i donosimo u kojem se ponovno aktivira (po pitanju igranja vaterpola) druga udruga, ona gospara Legaza, i poziva zainteresirane ekipe da se prijave kako bi se ipak organizirala Divlja liga, tj. igrale utakmice i ove pandemijske godine. IAVK Turčin, koji brani drugo mjesto od prije 8 godina, prijavio se i čak su neki igrači sa fotografije najavili dolazak iz dalekih krajeva.

 

Prijave su moguće na mail divlja.liga@gmail.com, a u spomenutom videu, točnije ispod njega u opisu, stoje i propozicije koje je potrebno ispuniti prilikom prijave momčadi.