FANTASY– KOMARDA NA KRILIMA MANHERTZA I GENIDOUNIASA NAJBOLJA U ŠESTOM KOLU

https://www.facebook.com/vlvhu

Nevjerojatni Manhertz je zabio sedam golova u šestom kolu Olimpijskih igara i tako odveo Mađarsku u polufinale, a Komardi osigurao ostanak sa samom vrhu tablice. Komarda je sa 29,85 bodova bila najbolja u šestom kolu. Val Jezera su zadržala drugo mjesto, a Cirkusanti su i dalje treći prije zadnja dva kola. Nakon šestog kola službeno su sve ekipe prešle brojku od minimalno 100 bodova u Fantasy natjecanju. Poredak ekipa nakon šestog kola je sljedeći:

 1. Komarda – 161,16
 2. Val Jezera – 135,11
 3. Cirkusanti – 129,20
 4. Špilja ’94 – 127,20
 5. Gradac – 118,74
 6. KomančerOSI – 112,93
 7. Zagora – 110,20
 8. Gruž Utd – 105,93
 9. Stručnjak za vino – 101,50
 10. Vortex – 100,32

TOP 5 igrača u petom kolu:

 1. Manhertz – 8,93
 2. Mitrović – 6,55
 3. Genidounias – 6,41
 4. Varga – 5,70
 5. Kandić – 5,66

1. Komarda

Manhertz sa nevjerojatnih 7 golova i Genidounias sa 5 golova su donijeli najviše bodova za Komardu i na taj način osigurali joj prvo mjesto u ukupnome poretku. Lopez Pinedo (3,26), Cupido (3,15) i Tahull (3,43) su također odradili dobar posao. Biti će zanimljivo vidjeti ovu ekipu u sljedeća dva kola.

2. Val Jezera

Mario je sa svojom ekipom ostao na drugom mjestu u ukupnome poretku. Najbolji za Val Jezera u šestom kolu je bio Joković sa 4,17 bodova. No na vratima je bio Bijač koji je ušao u minus od 1,90 bodova. Papanastasiou i Obradović solidni, a na klupi Perković, Vavić i Ranđelović koji čekaju svoje prilike kako bi pomogli Valu osigurati što bolji broj bodova do kraja natjecanja.

3. Cirkusanti

Najbolji za Davorovu ekipu je bio golman Kandić. Lijeva strana je bila predvođena Ivovićem (3,63) i Fatovićem (3,66) koji su odradili dobar posao. Na klupi osim dva golmana, svoju priliku čeka i centar Kolomvos koji se nada svojoj prilici u sedmom i osmom kolu.

4. Špilja ’94

Lijeva strane Špilje je donijela najviše bodova za Andrijinu ekipu. Munarriz je donio 5,17 bodova, dok je Daube sa tri gola osigurao 4,79 bodova za Špilju. Del Lungo solidan na kraju iako nije krenuo najbolje protiv Srbije, a učinak centra se još čeka kako bi Špilja napala TOP 3.

5. Gradac

Luka Bukić (5,57) i Josip Vrlić (4,99) su bili najkonkretniji u redovima Robertove ekipe. No Gradac je bio bez golmana u šestom kolu, a bek Farmera je mogao i bolje. Iz tog razloga Gradac je ostao na petom mjestu, ali nade za još višu poziciju u ukupnome poretku sigurno ne nedostaje.

6. KomančerOSI

Branislav Mitrović je najviše donio bodova za Komančerose. Dobru predstavu je imao i Jakšić sa 4,03 boda. Ostali mogu i bolje, ponajprije Stefan Mitrović koje je donio samo 0,10 bodova za Tomislava i Bornu. Probudi li se Zalanki KomančerOSI još imaju vremena za napasti gornji dio tablice.

7. Zagora

Nikola je sa 110,20 bodova zasjeo na sedmo mjesto. Za Zagoru je najbolji bio Filipović koje je donio 4,63 boda. Zerdevas je donio manje bodova nego inače, a par igrača poput Aleksića i Petkovića nisu bili na pravoj razini kako bi pomogli zaraditi Zagori koji bod više. Pogodi li Nikola sa zamjena u sljedećem kolu, ponajprije u vidu Erdeliya i Miloša, može se nadati i boljem poretku na tablici.

8. Gruž Utd

Wolf sa 0,74 boda je donio premalo, a na klupi je ostao Bodegas sa 3,88 bodova. Di Fulvio je donio najviše za Gruž ali Tomislavu će trebati i bolji učinak ostalih igrača kako bi skočio na više pozicije u posljednja dva kola.

9. Stručnjak za vino

Prlainović (5,01) je donio najviše bodova za Matu, ali Mourikis i Brguljan su donijeli premalo da Stručnjak za vino bude bolje rangiran od devetog mjesta. Nagy je dobro branio protiv Hrvatske i tako donio dobar broj bodova, no Mate čeka priključak ostatka ekipe u sljedeća dva kola kako bi skočio prema vrhu.

10. Vortex

Varga je bio na razini i donio najviše bodova za Vortex. Igoru nije branio Tešanović, a Hooper i Aicardi su donijeli premalo. Vortex zasigurno ima još šanse napasti više pozicije u preostala dva kola pogotovo ako Mandić bude raspoložen u završnici turnira.

Preostala dva kola će biti jako zanimljiva i uzbudljiva i u bazenu i za Fantasy ekipe. Sljedeće, sedmo kolo, donosi polufinalne susrete, ali i one susrete koji će odlučiti koje reprezentacije će se boriti za peto mjesto, a koje za sedmo mjesto u posljednjem osmom kolu.

Odgovori