Predugo ta momčad igra zajedno da i ovo finale ne odigra na jednom visokom nivou

Hrvoje Koljanin drži treće mjesto u fantasy expertu s 136,91 bodova. Skoro pa da ima ravno 7 bodova zaostatka za Urošem koji je drugi i prenosti pred Šapitom koji je četvrti. Iosep je i dalje vodeći s 149,98 bodova.

Ostavili smo Koljanina za kraj ovih naših kratkih razgovora kroz koje pratimo fantasy experata i samo natjecanje na olimpijskim igrama. Bio je to pun pogodak obzirom da je „njegova“ Grčka stigla do samog kraja, do finalne utakmice. I po prvi put u povijesti osvaja olimpijsku medalju.

Dobar nastup u fantasiju, realno je drugo, eventualno treće mjesto na kraju. Ima li prostora za napast Iosepa u zadnjem kolu?

 Imam medalju,to mi je jedino bitno bilo. Zapravo za bolji nastup kriv je Kobešćak jer mi ne da uopće slobodnog vremena za detaljniju analizu.

Ivović standarno odličan, ali si jako dobro pogodio s Bukićem i Zerdevasom, kao i Inabom za prvih 5 kola, koji su donijeli jako puno bodova. Jesi li imao neke insajderske informacije sa priprema, jer Zerdevas nikad nije bio ni blizu ovakvih predstava, pa ni ove sezone.

Zerdevas je branio standardno ove sezone,vjerovao sam da će branit sve utakmice i poznavajući njihov stil da će bit mali broj golova. Ivović je bio prvi pik i znalo se da se sve vrti oko njega. Inaba je nadolazeći mladi igrač, a Luka Bukić igrač sa najvećom minutažom od trojke sa lijeve strane kod nas.To su bila neka moja razmišljanja.

 Eto i Olympiacos je kupio Bijača, zna li se gdje će Zerdevas?

Zerdevas ostaje u Olympiacosu, produžio ugovor.

S druge strane, Zalanki pa i grčki sidruni su zakazali u skupljanju bodova.

Za sidrune sam zna da nisu bas realizatori, al sam išao na zaradu isključenja. Zalanki je sigurno ne samo moje razočarenje. (Nadam se da neće bit i Sandrovo)!!

Očekuje nas još zadnji dan, veliko finale. Grčka je iznenađenje za sve. Nisu puno mijenjali, ali Zerdevas bio ta ključna razlika u odnosu na prije.

Da, slažem se da je Zerdevas ključ. Baš mi je nakon prve utakmice Pavić posla poruku „Jesi gleda Zerdevasa, baš je bia dobar“ i to izdanje se nastavilo cijeli turnir. Mislim da je velika šteta za naš sport da finale nije Grčka – Španjolska jer te dvi momčadi su pokazale konstantu tokom cilog turnira.

Činilo nam se da malo previše slave nakon Mađarske, osvojili su po prvi put medalju. Očekujes li da i u finalu Grčka pruži veliku utakmicu?

Mislim da je normalno da slave jer ipak Grčka ima samo dvi brončane medalje sa svjetskih prvenstava i ovo je ostvarenje snova. Predugo ta momčad igra zajedno da i ovo finale ne odigra na jednom visokom nivou. Mladi su im donili veliko osvježenje i povuku točno kad stariji stanu. Opet će Zerdevas bit ključ i oće li obranit ono sta je njegovo.

Koje su prednosti koje bi Grcka mogla iskoristiti i pobjediti u finalu ekipu kao sto je Srbija?

Ako se ne prepadnu i ne dopuste da ih Srbi dobiju na snagu i mišiće tad imaju šanse. I naravno igrač manje ako bude funkcionirao!

U 9.30 po Hrvatskom vremenu očekuje nas veliko finale. Povijesna utakmica koja može donijeti Grčkoj prvo zlato u povijesti. Ili može donijeti još jedno zlato ovoj srpskoj generaciji koja bi na taj način stala uz bok najvećim generacijama u povijesti ovog sporta.

Ukupni poredak kolo prije kraja

Odgovori