Žao mi je igrača koje sam izabrao, kao da sam im dao poljubac smrti

Nakon polovice fantasyija među expertima je i dalje vodeći Andrei Iosep s 110,67 bodova. Međutim, Uroš Stevanović je govoto prepolovio prednost u 4. kolu i sad je na 100,99. Treći je Marko Šapit s 96,64.

U četvrtom kolu najbolji je bio Uroš s 30,13 poena, odmah iza njega Vjeko s 27,78 i Šapit sa 26,94. Donijelo je to smanjivanje zaostatka za vodećim Poker Facesima tako da se vratila neizvjesnost pred drugu polovicu fantasy expert lige.

Naš današnji gost je Sean King koji za sada gleda poredak sa začelja, trenutačni rezultat nije baš najbolji.

Haha… ne, ne ide baš najbolje mojoj momčadi. Rekao sam neki dan Andreiju da mi je žao igrača koje sam izabrao kao da sam im dao poljubac smrti. Čak i igrači koje sam imao u timu zadnji put, a sad sam ih izbjegao, poput recimo Genidouniasa, igraju mnogo bolje.

Prijatelj Iosep je startao nevjerojatno dobro, samo je ova zadnja runda pokazala da je i on ipak samo čovjek.

Rekao mi je prije drafta da se nije previše pripremao tako da ovo mora da je sreća. Haha

Izbornici puno rotiraju, čak je i tvoj prvi pik Denes jedno kolo proveo na tribinama. Bilo je teže nego ranije predvidjeti tko će donijeti puno bodova. Možda je to zbog ove corona sezona, a možda je nešto drugo u pitanju?

Nema dvojbe da je 12 igrača u rosteru utjecalo i kao što kažeš teško je predvidjeti tko (ako to nije golman) će propustiti utakmicu. Gledajući unatrag, trebao sam očekivati da će Varga propustiti utakmicu protiv JAR-a. Još uvijek očekujem da će biti utjecajan dok ulazimo u kraj natjecanja.

Neki drugi članovi ekipe, poput Echeniquea ili Vukičevića, nisu donijeli onoliko poena kao što su mnogi očekivali. Italija svoje akcije u pravilu igra na Di Fulvija i Figliolija, dok u Hrvatskoj Bukić i Fatović dominiraju na lijevoj strani. Tucak često koristi Antu kao beka.

Da, malo sam razočaran na pola puta da momci koje si spomenuo nisu imali veći utjecaj na moje bodovno stanje. Nadam se da ima još vremena i da će se to promijeniti.

Kako ocjenjuješ Savićevu odluku da postavi Gojka Pijetlovića na gol protiv Hrvatske. Razlika na poziciji golmana, Bijač protiv Pijetlovića, bila je odlučujuća

Kao što vidiš iz moje momčadi nisam to očekivao (nisam očekivao ni da će Vogel braniti), a i svakako da to nije bila Pijetlovićeva najbolja izvedba.

Što očekuješ u utakmicama zadnjeg kola, Hrvatska – Španjolska i Italija – Mađarska. Tko će uzeti prva mjesta u grupama?

Očekujem da Španjolska pobjedi Hrvatsku. Moja jedina briga za Španjolsku je hoće li biti u stanju zadržati ovaj nivo i nadam se da nisu prerano u natjecanju dosegnuli vrhunac. Italija protiv Mađarske je teško prognozirati. Italija je morala u nekoliko utakmica okretati rezultat na kraju i nisu još u svom najboljem izdanju. S Mađarskom je teško znati što očekivati. Nadam se, i zbog mojeg fantasy tima kako bi ga dignu sa dna, da će Varga biti igrač odluke (s Echeniqueom koji je zabiti 3-4 gola i imati nekoliko ukradenim lopti!).

I na kraju još jedno pitanje o fantasyiju, Iosep ima 10 bodova prednosti. Može li ga Uroš ili netko drugi skinuti s vrha. Bila bi mu to druga pobjeda u nizu i postao bi velikan ove igre i ove lige.

Nadam se da ga Uroš može uloviti.

Najbolji igrači u ovom fantasy kolu bili su:

  1. Lopez Pinedo – 7,05
  2. Vlachopoulos – 6,67
  3. Gkiouvetsis – 6,56
  4. Argyropoulos – 6,33
  5. Petković – 6,11

Lopez je svoj učinak napravio u utakmici protiv Australije gdje je primio samo 5 golova. Slijede ga 3 grka koji su igrali protiv najlošije momčadi turnira JAR-a i zatim Crnogorac Petković koji je bio efikasan protiv Kazahstana.

Odgovori