Rezultati 7. kola „Nove nagradne igre“ – najbolji Marga

Predzadnje kolo nagradne igre obilježio je pomor favorita. Dosad vodeća četvorka koja se bila malo odvojila osvojila je redom 8, 3, 8 i 5 bodova i omogućila pratnji da ih sustigne. Međutim ni ostali se nisu baš nešto iskazali u ovom kolu, tek su Picek i Roberto sa solidnih 12 i 13 bodova smanjili zaostatak i uključili se u borbu za vrh.

Uvjerljivo najbolji u ovom kolu bio je Marga s 18 bodova što mu je daleko najbolji rezultat u bilo kojem dosad odigranom kolu. Za savršeni učinka u rezultatskom dijelu promašio je samo ishod utakmice Primorje – Mornar gdje je očekivao bolji otpor Splićana.

 

Posljednje kolo koje nam donosi neizvjesnost s obzirom da je stanje u poretku maksimalno zgusnuto. Igrat ćemo 4 utakmice Lige prvaka (prve utakmice četvrtfinala) i dvije utakmice Eurokupa (uzvrati polufinala) tako da opet imamo 6 utakmica. U igri je opet maksimalno 35 bodova, 3 utakmice će nositi po 3 boda, a 3 po 2, ali o tome više sutra kad stiže ponuda posljednjeg, 8. kola.

 

6 komentara na “Rezultati 7. kola „Nove nagradne igre“ – najbolji Marga”

  1. Posillipo – Savona igraju već danas (utorak) tako da ćemo igrati u srijedu 5 utakmica i za svaku po 2 dodatna događaja, tako da broj maksimalnih bodova bude otprilike isti (oko 35). sve će bit detaljno objašnjeno sutra s ponudom zadnjeg kola.

  2. moram namjerno faljivat, kako bi bilo da ja dobijem, a u isto vrijeme slažem pitanja 😉

    iako, bilo bi lijepo imat veliku zastavicu juga sa potpisima igrača – valjda su se svi već potpisali prije zadnjih kritika :)., vidit ćemo danas, sutra.

  3. što sam ti danas na repertoaru 😉

    znaš kakve su dubrovačke ulice, da je svaka 10 priča točna bilo bi super. nažalost, to se odnosilo na neki starije (60+) ljude, nekoga od njih ili sve njih (7-8) ih je skočilo na noge i vikalo i mahalo rukama.