Jug opet preko Recca u finale

Polufinale F6

Pro Recco – Jug Croatia osiguranje         9:10 (2:4, 2:2, 4:3, 1:1)

Suci: Buch (Špa), Alexandrescu (Rum)

Pro Recco: Tempesti, Di Fulvio 1, Mandić 1, Figlioli, Molina, Pijetlović, Sukno 2(1), Fondelli, Ivović 1, Filipović 4, Aicardi, Bodegas, Volarević. Trener: Vujasinović.

 

Jug: Bijač, Macan, Fatović, Lončar 2, Joković 1, Garcia 2, Marković 1, Pavličević, Vrlić 1, Perrone 1, Benić 1, Obradović 1, Popadić. Trener: Kobešćak.

 

 

Jug je fantastično otvorio utakmicu. Pro Recco je potpuno nemoćan u napadu prvih 5 minuta, a s druge strane Jug je preko Jokovića iz faula uz grešku Tempestija i iz kontre Lončara 1 na 0 poveo 2:0 što je prinukalo Vujasa da zove time out. Obrani Jug je zatvorio sidrune, a blokovima su kontrolirali vanjske igrače.

Recco ne koristi prvog igrača više, lopta ispada Figliliu, a onda Vrlić zabija sa stative na asist Perrone.Prvi gol Recco zabija iz drugog igrača više, jaki udarac Ivovića s lijevog vanjskog nakon 6 i po minuta igre. Obradović s dva igrača više i Sukno iz peterca kojega je izborio Pjetlović (i oba igrača više) zakonačnih 4:2 na kraju prve četvrtine.

 

Drugu četvrtinu otvara Perrone promašenom kontrom,desno iskosa. Po jedan promašeni igrač više s obje strane, a onda je Di Fulvio u plivanju došao sam ispred Bijača iako su svi igrači bili u napadu. Jug odgovara fenomenalnim golom Benića na zonu sa srednjeg vanjskog. Filipović na zonu pogađa ispod ruke Bijača, a uskoro i Garcia koristi veliku grešku u napadu Recca i iz polukontre zabija za 6:4.

Recco je promašio sva 3 igrača više, a Jug jedinoga u ovoj četvrtini. Bodegasu se previše dozvoljava na beku protiv Vrlića.

Teško je sada poslije ovakve utakmice i još jedne velike pobjede protiv Pro Recca nastaviti pisati. Samo jedan komentar, čak ni jedan velikan poput Vladimira Vujasinovića ne smije izvaditi Tempestija iz igre čak ni kad ne postoji u bazenu.

 

Isključenja: Recco, Jug

Peterci: Recco -, Jug

Igrač više: Recco ()= (00%), Jug ()= (00%)

Obrane: Tempesti () (00%), Bijač ()= (00%)

Kontrafaulovi: Recco , Jug

Golovi s 2 metra, izboreni peterci i igrači više:

Recco:

 

Jug: