Najava 3. kola Eurolige

 
    Već danas, u srijedu, utakmicom Brescia – Šibenik započinje 3. kolo Eurolige. U dosadašnjim nastupima ova dva kluba su uspijela skupit ukupno jedan bod do sad pa će samo pobjednik današnjeg susreta zadržat kakve takve izglede za prolazak u četvrtfinale. Šibenčani su zadnju utakmicu protiv Primorca izrazito loše odigrali, ali taj isti Primorac je također pobijedio i Bresciu u Italiji bez većih problema (doduše u punom sastavu). Očekujem neizvjesnu utakmicu i pobjedu domaćina.


    U subotu u 1800 u Gruž stiže Spartak Volgograd i kamere HTV-a. Očekujem laganu pobjedu Juga unatoč šaputanjima da se financijska kriza osjeća i u klubu te da CO kasni s uplatom svoje sponzorske obaveze. Ne sjećam se kad je zadnji put htv prenosio u 8 dana 3 vaterpolo utakmice, ali i u nedjelju opet vaterpolo na tv-u. Ovaj put u 1700 prijenos iz Igala, Jadran HN – Mladost. Tu očekujem maksimalno napetu i do kraja neizvjesnu utakmicu s pobjedom Jadrana na kraju. To će nas udaljit od eventualnog gostovanja Partizana u 1/4finalu u Zagrebu, ali Zagrepčani imaju dobru zalihu od 4 boda iz prve dvije utakmice.
    Od ostalih utakmica izdvojio bi susret Budve i Barcelonete. Šefik je u opet u velikoj formi i mislim da će to bit neizvjesna utakmica s malo golova. Đuho očito odlično radi i već je osvojio jedan trofej ove godine iako objektivno ima lošiju ekipu i od Kotorana i Novljana. Primorac igra doma s Olypiacosom i ako pobjedi (ne znam jesu li se oporavili Kiss i Janović) gotovo sigurno je osiguro jedinicu prije četvrtfinala. Dok su u preostalim utakmicama Pro Recco, Vasas i Partizan izraziti favoriti.

17.1. sub 1800      Jug CO – Spartak Lukoil
17.1. sub 1900     Shturm 2002 – Pro Recco

18.1. ned 1700     Jadran HN – Mladost
18.1. ned 2000     Budvanska r. – Barcloneta

14.1. sri   2030     Brescia – Šibenik NPC
17.1. sub 1800     Primorac – Olympiacos

17.1. sub 1915     Marseille – Vasas
17.1. sub 2030     Eger – Partizan

 

b/a

Jedan komentar na “Najava 3. kola Eurolige”