Komentari igrača nakon treće utakmice

Kako to uobičajeno biva mk je nakon utakmice uzeo izjave igrača. Ima i onih koji ne žele pričati za danče.hr. Andro Bušlje je odlično rezimirao natpise riječkih novinara, jasno potkrijepljene izjavama igrača i vodstva kluba o lepšavoj igri Primorja. Tako je Primorje, barem tako riječki izvori tvrde, kao Barcelona, igraju tika taku. Sada je pitanje hoće li Jug, poput Bayerna, iskoristiti fizičku nadmoć.

Nikša Dobud

mk: Nikša Dobud, komentar utakmice danas? Nikša Dobud: Ma nadam se samo da je Primorje konačno zadovoljno sa suđenjem pa da možemo nastavit igrat finalnu seriju sada kad selimo u Gruž. mk: Misliš da je suđenje presudilo? Nikša Dobud: Pa nije, ali zadnji gol  je doslovno poklonjen. Kontra faul u našem odlasku u napad. Doslovno poklonjen gol za 2 razlike. Iako smo i mi imali svojih koliko prilika za riješit prvenstvo. Sve je bilo na nama, mogli smo povest pet, šest naprema jedan. Na kraju nismo i ništa, izborili smo se za ovu zadnju kod kuće i nema druge nego da ga uzmemo doma.

Ivan Krapić

mk: Evo Ivan Krapić za dance.hr, kako ti komentiraš današnju pobjedu? Ivan Krapić: Pa evo, Jug se pokazao kao momčad koja je ne samo na papiru nego i u bazenu strašna i malo smo lošije otvorili, gubili 3:1, ali uz pomoć naše publike koja je danas bila veličanstvena uspjeli smo doći do preokreta i na kraju pobjediti. mk: Je li je još nešto presudilo za taj preokret osim publike; taktičke promjene, neki igrači? Ivan Krapić: Pa mislim da je danas presudilo što smo držali jako visok ritam cijelu utakmicu. Mjenjali smo odlično, vrhunski smo plivali i u obrani i u napadu, bili smo dosta pokretni u zoni. Vićan je u par navrata intervenirao fantastično i jednostavno smo našli tu neku kvalitetu. Uspjeli smo im zabit 2 laka gola i to bi bilo to. mk: Neki jugaši se bune na suđenje, imaš li ti kakav komentar? Ivan Krapić: Po meni je suđenje bilo odlično. Dobro, dosta sam sada subjektivan i vruć nakon utakmice, trebalo bi pogledat snimku kad se glave ohlade, ali mislim da je danas bilo korektno. mk: Prognoza još za 4. utakmicu; koji je recept za dobit Juga dole? Ivan Krapić: Pa sad smo se malo posložili, došli k sebi. Pobjeda danas nas dosta psihološki diže i ništa, u Dubrovniku idemo na pobjedu i uvjeren sam da ćemo doći do nje.

Miho Bošković

mk: Miho, može komentar… (a Miho samo prolazi k’o pored turskog groblja mičući kažiprstom desne ruke u smjeru lijevo-desno).

Andro Bušlje

mk: Andro, može kratki tvoj komentar utakmice za dance.hr? Andro Bušlje: Pa evo ništa, čestitam Primorju na pobjedi. Imali smo i mi svojih prilika ali nažalost nismo ih iskoristili. Možda smo pri rezultatu 3:1 mislili da je kraj. Imali smo tu dvije kontre i ja što sam falio, ali neznam… Mislim da i da nam je netko ovo prije finalne utakmice ponudio da vodimo 2:1 i da idemo u Gruž da bi sigurno prihvatili tako da moramo bit zadovoljni. Iako još jedanput govorim nismo ovaj put odigrali baš najbolje. mk: Neki tvoji suigrači su se bunili na suđenje, imaš li ti kakav komentar? Andro Bušlje: Suđenje ne bih komentirao. Ali neznam, Primorje se cijelu seriju buni da oni igraju neku tika-taku, ali ja to nebi baš tako rekao. Ali eto, neću više komentirat.

Frano Vićan:

mk: Evo Frano Vićan, jedan od najzaslužnijih za današnju pobjedu, tvoj komentar današnje utakmice? Frano Vićan: A ništa… Nismo u biti ništa napravili; produžili smo seriju. Mi smo kiksali u onoj prvoj utakmici i sada je red da se pokušamo izvuć na vjerojatno jednom od najtežih terena u svijetu vaterpola. Međutim, ako se budemo borili ko što smo se borili danas i vjerovali u to, mislim da možemo i to napravit. mk: A kako ste danas uspjeli dobit, što je bilo bolje u odnosu na prethodne dvije utakmice? Frano Vićan: Bili smo po meni puno čvršći u obrani, puno manje individualnih pogrešaka. To se na kraju i vidjelo i po broju primljenih golova. Također, za razliku od prve dvije utakmice smo dali i par laganih golova, iz kontri. I kad smo bili u minusu smo vjerovali u našu igru, nismo gubili glavu. mk: Prognoza za iduću utakmicu, koji je recept za dobit Juga dole? Frano Vićan: Ma neću ja nikakve recepte, na nama je da pokušamo odigrat najbolje što možemo, a ja mislim da možemo puno, i po meni je sada veći pritisak na Jugu. mk: Neki igrači Juga su se bunili na suđenje, imaš li ti kakav komentar suđenja?  Frano Vićan: Nemam. Nisam imao ni nakon prve dvije utakmice gdje smo se možda mi mogli bunit. Pa bi možda bilo u redu s njihove strane da se i oni ponašaju kako smo se mi ponašali.

4 komentara na “Komentari igrača nakon treće utakmice”

  1. ne znam u kojem svemiru živi vićan kad može izjavit da se njegovi suigrači nisu bunili na suđenje, pa 7 dana se kroz sve izjave to provlačilo. a bušlje je to fino, malo i prefino reko. ne samo da je primorje toliko lepršavo u igri da je to vaterpolska tika taka, nego im još grubijani iz juga, jasno uz sudačko dopuštenje, ne dopuštaju da igraju vaterpolo, jer se stalno tuku. a imamo i vaterpolskog messija sukna tu, tako da su usporedbe totalno na mjestu 😉

    sukno je stvarno messi, bez zafrkancije. samo čekamo da se jugov schweini, ivović probudi u napadu

  2. Izgleda da njima odgovara sudenje lupeza Perisa i Stampalije koje njihov naftaski mafijas moze lako uvjerit kako da sude.

  3. Uuuu, Miho ti je izveo Mutomba s tim prstom. “Not in my house…”