Kreće 4. Dančarsko ljeto

Poštovani Dančari i ostali puče,
U skladu sa dančarskom tradicijom donesena je jednoglasna odluka o rasporedu za kartaške igre u sklopu Dančarskog ljeta, a po uzoru na Divlju ligu i mi smo odlučili krenut u lipnju i to baš 30-tog tj. sutra. Već tradicionalno turnir u bridžu otvara Dančarsko ljeto, već 4. po redu:

•         30. lipnja i 1.srpnja igra se Bridž. Branitelj naslova je Niko Dubčić.
•         13., 14. i 15. srpnja se igra Kotić. Naslov brani Milan Zokić.
•         27.,28. i 29. srpnja se igra Horor. Naslov brani Jug Bašica.
•         3. i 4. srpnja se igra Skopun Naslov brane Lolo i Pane.

Kontakt osobe su: Frano Staničić, Frano Jančić i Ado Ćimić, papir na Betuli i jasno za sve nedoumice koje imate možete poslati upit i na mail igre@dance.hr.

Prijave traju do dan prije svake igre.

Prva kola svih igara osim Bridža igraju se u petak s početkom u 1630 (tko u tom trenutku nije za svojim stolom ili za ždrijebom na svom predviđenom mjestu smatra se kako je odustao), a novina ove godine je kako se za svaku igru uplaćuje po 20 kuna kotizacije od čega se stvara nagradni fond, koji uz uobičajene nagrade ove godine i uključuje piće po svakom kolu za sudionike. Kotizacija se skuplja za stolom na početku igranja.

Preporuka organizatora je da to bude gemišt, a i voda sa tuša je krasna, a Ado donira u čašu led (bolje u čašu nego u glavu). Stari prvaci nacrtajte se u trofejnim majicama u kojima ćete gušterima pokazivat tko je za stolom i utjerivat strah u kosti.

2 komentara na “Kreće 4. Dančarsko ljeto”

    1. ovo je na tragu one šujine preizborne rečenice (ne sjećam se za koje izbore, samo znam da ih je dobila) pretvorit ćemo zimu u dubrovniku u ljeto 😉