Kako je mali Perica spasio hrvatski vaterpolo

 

Nisu svi Šibenčani legende

 

 

    Pročitajte zadnju kolumnu dance.hr-a koja izlazi u Du Listu. Tekst je napisan prije 5-6 dana, a objavljen je u četvrtak 28.10.2010:


 

    Čitamo da je u međuvremenu LEN-a reagirala, tj. Mladen Rak koji je sudio na kvalifikacijskom turniru LEN kupa u Oradei, bio je u prilici popričat s jednim od direktora LEN-e Laszlom Szakadatijem. Tako crowaterpolo donosi:
 

“LEN je zaista poslala dopis u kojem je upozorila HVS na neisplaćeno dugovanje, a sankcije koje ste spomenuli, bile su u kontekstu pojašnjenja što bi se eventualno moglo dogoditi ukoliko se ne uspijemo dogovoriti, odnosno ako HVS ne isplati dugovanje. O sankcijama, odnosno vrsti sankcija na odboru LEN-e, nitko nikad nije razgovarao tako da su priče o suspenziji hrvatskih klubova obična špekulacija.”

 

    Drugim riječima, kad izbacimo političku korektnost i riječ špekulacija zamijenimo pravim izrazom, riječi Perice Bukića, a tekst Deana Bauera su obične laži koje neodoljivo podsjećaju na “slučaj Birri” odnosno na tekst o tome da je Birri na EP-u zabranio navijanje, hrvatske zastave itd. Akteri su bili isti, Bukić & Bauer, a samo što se onda ta izmišljotina direktno ticala Birrija pa su se kasnije morali ispričavat, obojica.
     A iz drugih tekstova, primjerice ovoga u Slobodnoj vidimo da je plan upalio te da su Vlada i JANAF (95% dionica u državnom vlasništvu) odmah odobrili isplatu.

 

7 komentara na “Kako je mali Perica spasio hrvatski vaterpolo”

 1. Jeli vi to sugerirate da je Mišo Kovač spasio hrvatske klubove?
  Zašto ne, ako je uspio srediti prvenstvo Hajduku i Dinamu u Jugoslaviji onda mu je ovo mačji kašalj

 2. Pejica odjebi više, vjerovatno će sljedeća sjednica HVS-a imati temu kao naslov ovog teksta

 3. Perica je tek počeo. Dogurat će do sabora, do predsjednika HOO…

 4. bravo perice ispao si opet neka faca i spasitelj cro waterpola…možeš si mislit šibenskog političara…koje on ima planove osim EP…mora mladost biti prva…očito je i za to pripremio neki tajni plan..

 5. to što ga nikad ne čuješ u saboru, ne znači da on već nije tamo, diže ruke petkom i dobija plaću, kao i putne troškove. daleko je s gornjeg grada pa do save pa do stana neđe u zagrebu, znaš koja je to tura. možda sad kad taxije pojeftine bude manje svojih auta trošio. a što bi tek bilo da češće dođe u sabor.

  a na skupštini je najavio da će se profesionalizirat u savezu.

 6. slika i tekst ispod nje su me dobro nasmijali 🙂

  a što reć na pericu i sve ostalo tako karakteristično za našu državu. šteta da ima takvih novinara koji sramote svou profesiju i više nego razno razni političari i stavljaju se istima na uslugu

 7. Dobar clanak, ali cini mi se da je imao i veci potencijal tj. da je stisnut i ogranicen prostorom koji dance.hr ima u DuListu.