Update !!! – Ekskluzivno: Dobud propušta Final 4 Jadranske lige u Rijeci

 
    Iz pouzdanih izvora smo saznali da se ponajbolji igrač Juga ozlijedio i da 99 %  neće nastupiti na završnici Jadranske lige koja počinje sutra u Rijeci.

    Kako saznajemo na nogu mu je pao neidentificirani objekt, detalji stižu tokom dana…
 
    Istraga je pokazala da se radi o betonskoj kocki (18*18*15 cm) koja ima ručicu od savijene žice od armature, tako da sa velikom sigurnošću možemo ustvrditi da se radi o trofeju „Rudi Reš“. Doznajemo da Nikša Dobud razmišlja o tužbi protiv autora trofeja N.B. (31) kojega smo kontaktirali, ali nije bio raspoložen za davanje izjava.
 

14 komentara na “Update !!! – Ekskluzivno: Dobud propušta Final 4 Jadranske lige u Rijeci”

  1. opa, odoh u kladionicu dok je još dobar koeficijent na Mladost

  2. bi’će lomio mjendule Rudijem Rešom pa mu pao na nožne prste! taman pred polufinale i 1. travnja!

  3. ovo me podsjeća na ono kad je canizares propustio SP jer se ozlijedio na bočicu od after shavea – i onda sam na prvu mislio da je zajebancija: http://articles.cnn.com/2002-05-18/world/canizares.spain_1_santiago-canizares-spain-bizarre-accident?_s=PM:WORLD

  4. ili kad je Rapaić isparao mrežnicu oka sa – zrakoplovnom kartom!

  5. Zajebancija ?

    (skratio administrator) pa uplatio sam na Mladost

  6. Ma nemate straha, čuo sam da Mladost igra bez Buljubašića i Primorje bez Glavana. Prvi se vozio motorom po zubatom suncu te navuko upalu pluća, a drugi je iščašio rame dok je cijepao drva djedu i baki na selu.

  7. Još mi je jedna jako dobra fora za 1.travnja. Sjecam se prije X godina u Slobodnoj Dalmaciji stoji clanak kako Dennis Rodman dolazi u KK Zadar zavrsit svoju karijeru najvise radi fanaticne publike koja zivi za kosarku.

  8. Mislim da bi N.B. (31) trebao tužiti ovog lika na slici radi uništenja umjetničkog djela nulte kategorije. A da sličnu tužbu, lik sa slike, može očekivati i od Ministarstva kulture!