Uskoro krećemo: RedBull Sidrun 2015.

 

Za dva dana prvi ovogodišnji kvalifikacijski turnir za treće izdanje Red Bull sidruna u Šibeniku. Dan iza na rasporedu je Biograd. Prijaviti se možete na: www.redbull.hr/sidrun sve do 48 sati prije početka pojedinog turnira.

 

 

 

Prva dva izdanja RedBull sidruna osvojili su Dubrovčani; Betula (Goran Milić, Đuro Musladin, Marko Iveković i Niko Šalja) i Podrum (Bruno Pavleković, Vlaho Primorac, Nikša Karač i Teo Bjelopera) i za nagradu otišli na utrku Formule 1. Ovogodišnji pobjednici ići se na utrku RedBull AirRace na još nepoznatoj lokaciji. Tu su i druge nagrade na osvajače pojedinih turnira kao i put na finale u Dubrovnik.

Šibenik je prvi na redu, subota 29.8. Prošle godine ekipa pod nazivom Powerpuff Girls (Luka Vukšić, Nikola Ninić, Vlatko Vuković, Luka Marčić) osvojila je šibenski turnir. Bio je to najmasovniji turnir.

Biograd je po prvi put u kalendaru, 30.8. Tako Sidrun nakon Dubrovnika, Zadra, Splita, Rijeke i Šibenika stiže i Biograd. Vaterpolo, sunce, more i puno zabave je ono što očekuje sve sudionike.

 

Prijaviti se možete OVDJE.

Pravila su OVDJE.