Tako je govorio Goran Sukno

izvor: dulist.hr
     Na početku netom završene sezone, objavili smo tekst u kojem smo se osvrnuli na intervju koji je direktor VK Juga Goran Sukno dao portalu waterpolodevelopmentworld.com. Cijeli tekst možete pročitati ovdje, a mi ćemo se prisjetiti nekih dijelova.
 
Gianluca Leo: Nije Vam potrebno reći koliko su vaši sinovi Ivan i Sandro cijenjeni u Italiji. Za Sandra bi Recco bio spreman na sve. Možete li nam nešto reći o Sandrovoj želji o dolasku u talijansku ligu?

Goran Sukno: Sandro će sigurno poći igrati u Italiju. Ovo je vijest koju mogu službeno dati svim talijanskim navijačima. Možda ne ove godine, ali će sigurno slijedeće godine igrati u ligi A1. Ponuda Recca je primamljiva te će 99 % biti prihvaćena od strane kluba i igrača.

Brodet od gruja i murine

Kod ribara grujevi i murine nisu previše cijenjene ribe i često ih nazivaju još i morske zmije jer im kidaju udice parangala i tunja te prave rupe na mrežama kad iz njih po noći izvlače ribu.
U gastronomiji ova riba je također bez razloga podcijenjena, a ima jako ukusno meso snježno bijele boje.

Dubrovački veterani na Europskom prvenstvu u Hamburgu

Dubrovački veterani pripremaju se za nastup na Europskom vaterpolskom prvenstvu za veterane u Hamburgu (Njemačka)  koje se održava od 04. do 09. srpnja 2011.

Prema službenim stranicama ovog natjecanja, u raznim kategorijama prijavljeno je 48 ekipa iz 15 zemalja, a Dubrovčani će nastupiti u kategoriji 40+.

 

Dance.hr prešao 200.000 posjeta godišnje!

    Dance.hr je jučer prešao brojku od 200.000 posjeta u zadnjih godinu dana!!! Ovom prilikom bi se zahvalili čitateljima, zatim svima uključenima u rad stranice, a posebno dopisnicima i suradnicima, naročito uzevši u obzir da svi rade bez ikakve naknade i iz čistog entuzijazma za vaterpolom.
    Povodom ovog radosnog događaja prenosimo malo ugođaja iz naše zagrebačke redakcije za vrijeme jutarnjeg kolegija i postavljanja novih dnevnih vijesti.

Opet nedostupni!

 

     Ispričavamo se, ponovno nam je pala stranica tj. server kojega pošteno plaćamo. Žao nam je jer su nestali neki komentari, a ako se ne možete logirati (ako ste se u zadnja 2 dana registrirali na stranicu), ponovno se registrirajte jer je backup stranice napravljen prije vaše registracije.

4. utakmica finala

    Na redu je posljednja ovosezonska utakmica na Kantridi, a možda i uopće na našim bazenima. Jug je u prilici završiti finale. Zanimljivo, do sada od 8 finalnih serija na 3 pobjede samo je jednom bilo 3:1, prije 3 sezone kada je Mladost posljedni put bila prvak. A i vrijeme da se završi i naše prvenstvo, sva druga su već gotova.

Zadnja radna akcija na Dančama!

     U subotu i nedjelju dolaze zadnje ture pržine i kamenja za sanirat rivu na Dančama. Pozivamo sve Dančare i one koji se tako osjećaju da dođu pomoć snijet materijal u subotu i nedjelju u 15 sati. Očekivano vrijeme trajanja akcije je 2 sata svaki dan. Budući da je ovo najvjerojatnije zadnja sveopća akcija u sljedećih 15 godina, svima koji se nisu u stanju odazvat i donirat zajednici 2 sata svoga vremena, a da nemaju opravdani razlog, želimo da slomiju nogu na novoj rivi i utope se.