Žalba Gradićevog

 

Iz ekipe Gradićevo poslali su nam tekst žalbe koju su uputili Tončiju Vlašiću na mail. Žalba je odbijena, nismo upoznati u detalje je li Vlašić sam u Šangaju razabirao pro et contra argumente (te kako je do njih došao), ili je netko drugi donio odluku. Evo teksta žalbe:

Novi rekord Turčina!

SAMSUNG

 

Prošle godine Turčin je počeo zabijati više od gola po utakmici glavnom turniru. Tako je u prvom kolu protiv Cope dao 3, u drugom protiv PenaRele 4, a u trećem protiv Puntižele 5 golova. Ove sezone niz se nastavlja, čak je broj 6 preskočen i odma se krenulo sa rekordnih 7 golova i to ni manje ni više nego ekipi koja posljednje 3 godine dominira Divljom ligom, a i ove godine se svi svrstavaju na sam vrh liste favorita, dakle protiv Solituda.

Turčin 4. put u Glavnom turniru

U posljednjoj utakmici kvalifikacija Turčin je za protivnika imao Uvalicu. Igralo se opet na Bellevueu, a Turci su rutinski riješili pitanje pobjednika odmah na startu. U klipu ispod možete pogledati sažetak utakmice kao i slavlje na večer na Dančama.

Čingrija u 2011.

 

Evo i sastava Čingrije u 2011. godini. U odnosu na lani nedostaju sidrun Lukša Buconić (igra 2. ligu za Bellevue) i golman Nikola Zlošilo (također prešao u Bellevue, ali u divljeligašku ekipu), a u ekipi su “povratnici” Olaf John (pauzirao jednu godinu zbog nastupa na SP veterana) i Robert Bender (lani igrao za Pallace), te veteranska pojačanja Antonio Milat i Željko Margaretić.

Talijani svjetski prvaci

Srbija – Italija  7:8 ET (0:1, 2:0, 1:4, 3:1, 1:2, 0:0)

Suci: Tulga (Tur), Koganov (Aze)
Igrač više: Srb (0/3+0/2+0/3+1/2+1/1+0/1)= 2/12 (17%), Ita (0/2+0/3+2/2+1/1+0/1+1/1+-)= 4/10 (40%)
Peterci: Srb 1/3, Ita –
Obrane: Soro (2+1+2+2+1)= 8/16 (50%), Tempesti (3+4+1+3+2)= 13/20 (65%)
Kontrafaulovi: Srb (2+2+2+4+2)= 12, Ita (0+3+1+1+1)= 6

Srbija: Soro (8), Avramović, Gocić , Udovičić 1(0), Ćuk 1 , D. Pijetlović 1, Nikić , Aleksić , Radjen, Filipović 3(1+0), Prlainović 1, Mitrović , G. Pijetlović.

 

Trener: D. Udovičić

Italija: Tempesti (13), Perez, Gitto, Figlioli 1, Giorgetti, Felugo 1, Figari, Gallo 1, Presciutti 2, Fiorentini, Aicardi 3, Deserti, Pastorino.
Trener: Campagna

Hrvatska brončana u Šangaju

Hrvatska je furiozno otvorila utakmicu i već je na početku na krilima, danas najboljeg pojedinca Miha Boškovića, napravila veliku prednost.  Mađari su krenuli sa zonom, ali na njihovu žalost na golu na golu je bio jako loši Nagy. Dok su naši šuteri u polufinalu kao posljednju prepreku imali kvalitetnog Tempestija, ovdje je puno lakše pucati kada znaš tko je na golu. Tako da se danas nije događalo, da kako je Mićo govorio u polufinalu „pogađamo golmana“ (osim kada je pucao Barač) kada su naši šuteri pokušali probiti Tempestija golovima poviše glave. Mađari već dugo godina nemaju vrhunskog vratara, a igrački kadar im više nije dovoljno jak da to nadoknadi.

Jug Bašica prvak u Hororu

Došao je i taj petak kad se igra najmasovnija kartaška igra na Dančama – Horor. A počelo je kao što i sve počinje: neki su došli uru prije i stalno pitali kad će, neki su došli zadnji sekund ,a neki su bili iznenađeni ko što njih nitko nije zvao, a oni su tu – u moru! Na kraju je prebrojano 40 igrača i podijeljeno na 8 stolova.

Ždrijeb turnira na male “Marko Baldun”

 

 

Danas je bio ždrijeb i za nogometni dio Dančarskog ljeta. Turnir se već drugu godinu igra u spomen na nešeg prijatelja Marka Balduna. Prijavilo se 18 ekipa. 4 ekipe su određene za nostitelje, lanjski finalisti za prva dva – branitelji naslova Družba od vješala je zauzela poziciju na vrhu, a viceprvaci Berdova vila na dnu kostura. Poraženi polufinalisti su trebali biti 3. i 4. nositelj, ali kako se Belvedere nije prijavio na njihovu poziciju su ušli prvi osvajači, (tada 2009. pod imenom Drinjaninovi momci) Gadafijevi lavovi.

Ždrijeb “S bare na baru”

Subota, 30. srpnja, slijede okršaji u “S bare na baru”. Prijavilo se 13 parova. Lani smo imali 14 prijava (jedan čak i trojac, tzv. “Trio fantasticus”), ali dva se nisu skupila – upravo spomenutio trio te par u kojem je bio Lukša Buconić koji nije dobio dopuštenje da propusti trening Čingrije :wink:. Umjesto njih su se na licu mjesto “sklepala” dva para koja se nisu navrijeme prijavila, pa je nastupilo 14 parova.

Eto, ako ste se kojim slučajem propustili prijaviti, dođite sutra ako želite nastupiti. Osim potencijalnih odustajanja, kojih ove godine ne bi trebalo biti, imaju i 3 prazna mjesta u kosturu ždrijeba.

Srbija u drami do finala

 

Mađarska – Srbija 14:15 (2:1, 7:5, 3:3, 1:4, 0:1, 1:1)

Sudije: Margeta (Slo), Stavridis (Gre)
Igrac više: Srbija 19 (7), Madjarska 14 (8)

Madjarska: Nagy, Gor Nagy, N. Madaras 4, Denes Varga 1, Szivos 1, Hosnyanszky 1, Kiss 1, Z. Varga, Daniel Varga 2, Biros 1, Steinmetz 1, Harai 2, Szecsi
Trener: Kemeny

Srbija: Soro, Avramović, Gocić 1, Udovičić 1, Ćuk 1, D. Pijetlović 1, Nikić 2, Aleksić 1, Radjen, Filipović 3, Prlainović 3, Mitrović 2, G. Pijetlović
Trener: D.Udovičić