Nikad nije kasno

Što nije kasno?

Da najnesposobnija, a najbrojnija uprava u povijesti Juga konačno nešto učini povodom još jednog debakla prve momčadi. Da, ovo je čisti debakl bio i prije nego je utakmica završila. Jer Jug je bio na dobrom putu da od dvije ozbiljne ekipe u Hrvatskoj, Europi, svijetu budu, treći!!!

Katastrofalna Mladost

Mladost nastavlja s rasprodajom ugleda u ovoj sezoni; u današnjem prvom polufinalnom ogledu protiv Juga u Gružu ponovo poraz od 10 razlike uz samo 2 postignuta gola. A nije ni Jug odigrao nešto posebno dobro, ali ipak s dovoljno ozbiljnosti u obrani da napad Mladosti izgleda kao da je u bazenu neka juniorska ekipa. Skupilo se tek 300-ak gledatelja.

Primorje 2 Jug 0

Pompozne najave o osvajanju sva 4 trofeja ove godine rasplinule su se poput SDP-ovog “spasonosnog” PLAN-a 21. Iako je Jug pokazao napredak u odnosu na sve dosadašnje utakmice s Primorjem ove sezone, po prikazanoj igri teško će do ijednog trofeja s obzirom da se FF Eurolige igra u Beogradu.

Polufinale SEHA Jadranske lige

A što reći? Primorje je prvo razbilo Dvicu-bu, a zatim Jug Mladost. Moram priznat da nismo s nekim velikom pozornošću pratili obje utakmice nakon što se rezultatska razlika počela povećavati. S. nije baš igrao, valjda su ga štedili za utakmicu protiv Juga.
Najsimpatičnija je stvar što je spikerica mislila da se Đuho zove Đuho, a preziva Veselin. Valjda su je zbunila egzotična dubrovačka imena: Maro, Vlaho, Đuho …