Barceloneta obranom izdominirala protiv Olympiacosa

Barceloneta je upisala treću pobjedu u nizu i popela se na treće mjesto grupe A. Nakon Radničkog i Ferencvarosa u gostima, danas su bili bolji od Olympiacosa na domaćem bazenu s rezultatom 9:5. Sada su u odličnoj poziciji za plasman na final8, nakon što su još donedavno zaostajali više od jedne utakmice za konkurencijom.

Marseilleu 10. pobjeda u 11 kola

crousillat marseille osc 2022

CN Marseille – OSC Budapest 13:9 (3:1) (3:2) (3:3) (4:3)

Suci: Ohme (GER), Schwartz (ISR)

Igrač više: Marseille 8/14, OSC 5/11

Dva igrača više: Marseille 1/1

Peterci: OSC 1/1

Marseille: Lazović, Čučković, Crousillat 5, Spaić 1, Prlainović 2, T.Vernoux 1, Olivon, Bouet 1, M.Vernoux 1, Kovačević 1, Vukičević 1, Bodegas, Hovhannysian. Trener: Šćepanović

OSC: Levai, Sziladi, Manhercz 2, Varnai, Salamon, Csacsovszky 1, Dala, Aranyi, Vigvari 2 (1/1), Burian 2, Bundschuh 1, Harai 1, Devai. Trener: Da.Varga

18. Međunarodni vaterpolski turnir ˝Dobri Dupin˝ Mali Lošinj, 2– 4. 9. 2022

VK Lošinj i ove godine organizira tradicionalni vaterpolski turnir “Dobri dupin” u uvali Čikat na Malom Lošinju 2-4. rujna. Na turniru sudjeluje najviše 12 ekipa koje su u dosadašnjim izdanjima dolazile iz različitih zemalja – Hrvatska, Slovenija, BiH, Italija, Austrija, Slovačka, Mađarska, Rusija, Njemačka, Češka… Prijave su otvorene do 01.08.2022.

Pobjeda protiv Polarnih Medvjeda

foto: https://www.facebook.com/PsvWaterpolo

Pozdrav i poštovanje svima. Ako me pratite preko ikakvih društvenomrežastih aplikacija onda bi trebali znati da sam zadnjih par mjeseci često u Nizozemskoj. I trebali bi znati da sam često u Nizozemskoj zbog jedne „water polo-related“ situacije. A ako me ne pratite, onda sada znate da sam zadnjih par mjeseci zbog vaterpola često u Nizozemskoj. Točnije u Eindhovenu. Točnije u klubu tipičnog eindhovenskog imena, PSV. Klub sa dna tablice koji se bori za ostanak u nizozemskoj prvoj ligi, popularno zvanoj Eredivisie. Puno se toga izdogađalo od moje zadnje utakmice u Njemačkoj i moje prve utakmice u Nizozemskoj. U biti ništa se nije dogodilo u vaterpolo smislu, ali se puno toga upravo zbog toga događalo i ne mogu vam sve to napisati u formatu koji bi vam bio čitljiv, zanimljiv i ne predugačak. Tako da ću vam ispričat kako mi je izgleda tjedan pred ovu zadnju utakmicu. Protiv ekipe Polarnih Medvjeda.

Radnički opet bolji od Juga, final 4 u Beogradu

foto Igor Lazarević, https://www.kvkradnicki.com/

Radnički je pobijedio Juga 12:10 i tako, uz pobjedu Novog Beograda 18:13 protiv Jadrana, Jugaši su ispustili prvo mjesto na tablici i samim time i domaćinstvo završnog turnira. Radnički je vodio od početka do kraja i na taj način kolo prije kraja potvrdio nastup na završnici.