Nova nagradna igra

Nova nagradna igra dance.hr-a – predviđajte ishode utakmica, skupljajte bodove i osvojite originalnu zastavicu VK Jug CO (veliku, onu što kapetan Dobud daje kapetanu protivničke momčadi na početku svake utakmice) sa potpisima svih igrača. Nagradna igra traje 8 kola (4. veljače – 10. ožujka) i pobjednik je onaj/ona koji skupi najviše bodova na kraju. Od 8 kola zbraja se 7 najboljih rezultata. Ako dvoje budu izjednačeni, gleda se tko je bio bolji u tom izbačenom kolu.

 

Prvo kolo je već u ovu subotu, 4. veljače kada je na rasporedu 1. kolo drugog dijela Jadranske lige (Liga 6 + Liga 7). Pravila i detalji igre slični su kao i prošle godine (eventualno će neke utakmice, derbiji, nositi koji bod više, o čemu će te biti navrijeme obaviješteni), a za sudjelovanje se samo odaberite neko korisničkno ime  za nagradnu igru. Sudjelovat će se preko maila. Svoje prognoze će te slati na mail dance@dance.hr najkasnije sat vremene prije prve utakmice toga kola.

 

Ponuda događaja koje ćete moći predviđati za prvo kolo stiže idućih dana.

p.s. Poslali smo upite i HAVK Mladost, kao i VK Primorje EB, pa ako nam potvrdno odgovore i njihov suvenir ćemo uključiti u nagradni fond. Prijedloge i sugestije u vezi nagradne igre šaljite ili na mail, ili pišite u komentarima. Ako bude moguće, odnosno ako će unaprijediti igru, vrlo rado ćemo ih uvažiti. Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da se okušaju i radi same igre i čari pogađanja i natjecanja sa drugim vaterpolskim znalcima koji prate ovaj portal, a i ovaj lijepi suvenir dobro dođe. Pobjednike pojedinih kola ćemo nagrađivati i sa ulaznicama za određene utakmice.

Parovi prvog kola drugog dijela JVL-a su:

 

Liga 6 Liga 7
Ferla Pro Recco – Mornar BS   Primorac – Rokava Koper
HAVK Mladost – Primorje EB Medveščak – Šibenik
Jug CO – PVK Jadran HN OVK POŠK – Jadran St

Jedan komentar na “Nova nagradna igra”

  1. Evo kako je lani izgledalo prvo kolo: http://dance.hr/novosti/1184-1-kolo-nagradne-igre-osvojite-jugovu-kapicu.html