Odgođena utakmica 21. kola Jvl: Budva m: tel – Jug CO

    Danas u 1800, uz naravno izravni prijenos na drugom i satelitskom kanalu RtCG-a u Budvi gostuje Jug. Ovo je vrlo važna utakmica za oba protivnika. Domaći se bore za Final4, i za što bolju poziciju za play off nacionalnog prvenstva. Jugaši s druge strane brane prvu poziciju. Realno, ako uzmu bodove večeras i uz poraz u Kotoru kod Primorca bit će najveći favoriti za domaćinstvo Final4 što nosi 1. pozicija u ligi. Jedino kad bi Primorac u zadnjih 5 kola dobio svih 5 najjačih protivnika (Jadran  i Budva u gostima) završio bi na 1. mjestu.

    Drobac je dobio 2 utakmice kazne za isključenje u prošlom kolu, a ostali su se vjerujem odmorili od napornog povratka iz Barcelone prije 3 dana (sletjelo se u Split zbog bure i dolazak busom u grad tek oko 2 ujutro). Jug je podignuo formu u zadnje vrijeme i bila bi šteta da tako i ne nastave.
    Lani je bilo burno u Budvi. Čak su i šake letjele, a napadnut je direktor Sukno. Tada je to bila ključna utakmica Juga nakon koje je bilo jasno da će naslov pobjednika prve Jadranske lige doć u Gruž. Sve 3 utakmice u ove dvije sezone dobio je Jug:

8. kolo Jvl 2009/10  Jug CO – Budva m: tel  8:6  izvještaj
20. kolo Jvl 2008/09  Budvanska r. – Jug CO  9:10 izvještaj
9. kolo Jvl 2008/09  Jug CO – Budvanska r.  8:3 izvještaj
    U dosadašnjem tijeku sezone Budva je tek jednom remizirala na domaćem bazenu (Jadran HN), ali nisu još igrali s Jugom, Primorcem i Mladosti što im slijedi kroz slijedećih mjesec dana.