Nastavak golgote, kalvarije, muke…

Prvi osvrt na neku utakmicu napisao sam 16. studenog 2008. godine. Po prvi put, svih ovih nešto više od 6 godina jednostavno ne znam što bih napisao. Niz jako loših igara, niz loših utakmica nastavio se. U nekoliko navrata čuli smo glasne zvižduke još ono malo publike što pomalo mazohistički dolazi u Gruž.

Najlošije izdanje Skvera ove sezone

MNK Square krenuo dominantno

 

Zanimljivija je lakoća kojom Skver dominira u igri protiv ekipa iz unutrašnjosti kad igra na domaćem terenu. Gotovo da niti jedna ekipa nije pružila jači otpor u igri dosad u prvenstvu, naravno osim Nacionala koji je jedan od favorita za naslov. Isto tako je nevjerojatno da Skver prolazi jako teško na tim gostovanjima. Gledajući u prvom dijelu prvenstva utakmicu protiv Marofa gdje je Skver jako lako dobio s 5:0, teško je razumljiv gostujući poraz od čak 6:2 u Marofu, a na poluvremenu se bilo u prednosti od 2:1.

Još jedna sramotna večer jugaša na Savi

 

Nakon niza poraza od na papiru osjetno lošijih igrača, osjetno manje plaćenih, od igrača čiji je klub na samrti, danas nova doza sramote za VK Jug CO na Savi, prvenstveno za igrače i trenere. Pobijeđen je sastav u kojem nisu nastupila oba golmana, prvi sidrun, te dva od tri najbolja vanjska igrača. Ipak nakon 18 minuta igre bilo je 9:9, stoga i ne čudi izjava trenera Bobića nakon utakmice:

Demonstracija sile

Sinoć je u Zagrebu u Fusio Futsal Centru odigran drugi veliki derbi ove sezone, susret između domaćina, vodeće ekipe prvenstva, F.C. Nacional i gostiju iz Splita, MNK Split Tommy. Skupio se velik broj gledatelja, čak 400, za što bi mi u Dubrovniku rekli da i nije neka posjeta utakmicama MNK Square! 😉

Najbolja utakmica ove sezone

Odgođena utakmica

 

Utakmica protiv Vrgorca je trebala biti odigrana prošli petak, ali je zbog vremenskih neprilika odgođeno cijelo kolo. Novi termin je bila nedjelja, 15.02. u 20:00. To nije baš uobičajen termin za utakmice MNK Square pa je možda zato bilo manje gledatelja nego je to slučaj bio ove sezone. Mislim da tko god se predomislio i nije pošao pogledati ovu utakmicu da je pogriješio.

Ždrijeb SP Kazan: Hrvatska s Rudićem u grupi

 

 

 

Danas je u Švicarskoj u Lausanne održan ždrijeb skupina za 16. SP u vaterpolu koje se igra 27.7 – 8.8. Hrvatska je bila u prvoj jakosnoj grupi i imala izrazite sreće u ždrijebanju. Iako je to drugorazredna činjenica obzirom da FINA ima nakaradni sustav natjecanja u kojem sve 4 momčadi iz grupe prolaze dalje, u četvrtfinale.

Primorje dominantno protiv Juga

 

Još jedna lagana i uvjerljiva pobjeda Primorja u srazu s Jugom. Dupla razlika na kraju, vodstvo 5:1 nakon 8 minuta igre, osma utakmica u nizu bez poraza (uz 6 pobjeda) u međusobnim utakmicama i još puno toga dobroga za riječku momčad. S druge strane zaboli glava svakoga jugaša kad u misli dozove bilo koji detalj večerašnje utakmice.