Daljinsko plivanje – 23/07/2023 Zaton Mali (Dubrovnik) – najava utrke: Rekreacijska utrka 1500 m te Dalmatinski kup daljinskog plivanja 3000 m

Poštovani daljinski plivači, rekreativci, triatlonci, veseli nas pozvati vas na plivački maraton koji će se održati u nedjelju, 23. srpnja 2023. u Zatonu Malom kod Dubrovnika  (lokacija start i finish: https://goo.gl/maps/BKE6LPgYiPAVmuGk8 ) u organizaciji naše Udruge daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru „Danče“ Dubrovnik.

Treće „Plejade˝ 15-17.09.2023. Mali Lošinj

Nakon povijesnog prvog turnira ikad u Hrvatskoj za djevojke prije dvije godine, i ovo ljeto VK Lošinj organizira treće izdanje „Plejada“. 15 – 17. 09. u Aquaparku Čikat na Malom Lošinju 8 ekipa natjecat će se za nasljednice Dunaujvarosa i Gyora koje su u prethodna dva izdanja osvajale prvo mjesto.

Marš na Savu i Dunav

Dubrovački dio ekspedicije Danče hr-a s tri člana je krenuo na finalni turnir Lige prvaka u Beogradu. Prije puta smo uspješno nadglasali b/a i uzeli smještaj u centru grada umjesto u blizini bazena u Novom Beogradu.

Recco dominantno preko FTC-a

Pro Recco je jedini od favorita prvog dana prikazao igru kakva se od njih i očekuje. Dok su se svi ostali mučili, momčad Sandra Sukna je rutinski svladala Ferencvaros 8:4 uz dojam da se igralo još dva dana da prvak mađarske ne bi ozbiljnije zaprijetio.