Završnica PH za mlađe juniore 2011.

 

   Danas u Splitu na Zenti u organizaiciji OVK POŠK-a započinje završni turnir Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore (1995. godište i mlađi). Prvi je to završni turnir za mlađe uzraste u ljetnom periodu. Igra se u standardnom formatu, 2 grupe po 4 ekipe:

 

Ždrijeb Copacabana Cupa 2011.

 
     Danas je na Copacabani održan ždrijeb Copacabana Cupa 2011. Stigle su prijave 6 ekipa a to su : Pallace, Villa Šeherezada, Solitudo, Danče.hr, 23 kune i Šesti zmajevi.

     Ždrijebom je određen sljedeći raspored:

Ivo Pavličević – novi predsjednik Juga

Ivo Pavličević - izvor jug.hr
    Sinoć je održana izborna skupština VK Jug  CO. Nakon 4 godine došlo je promjene na čelnom mjestu, novi predsjednik kluba je gospar Ivo Pavličević. I do sada je bio član uprave, a prije 3 godine bio je i član uprave Hajduka (u mandatima predsjednika Jerkova i Peroša).

Sastanak predstavnika terena

     Od udruge „Prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu“ dobili smo mail i poziv da objavimo slijedeću obavijest:

 

Suorganizacija

 Udruga PRVENSTVA DUBROVAČKIH KUPALIŠTA U VATERPOLU poziva sve održavatelje vaterpolskih igrališta na moru, sa područja nekadašnje Općine Dubrovnik, da se u nedjelju, 03.07.2011. u 16:00 sati, okupe u lapadskoj uvali Sumartin (kod vaterpolskog igrališta) radi dogovora o načinu suorganiziranja Divlje lige 2011.

Povijest Divlje lige – 1991. godina, 2. dio

Što se tiče Divlje Lige ove godine se u organizaciju uključio i Jug. Novine kažu da je ovo jubilarna deseta DL?!? i da je to razlog zbog kojeg se ekipe toliko pripremaju. „Na Dančama je završen turnir gdje su igrali Danče, Roxy, Penatur i Montovjerna, dok se u Mlinima krišom priprema Fun H20. Copacabana i Gjivovići su najavili naslov, tu su neki novi klinci „Charlie“ pa će biti još više div… div… divnih vaterpolskih utakmica“.
Prijavilo se rekordnih 16 ekipa.

A.V.K. Villa Šeherezada

    Hmmm… u ovih godinu dana dosta se stvari promijenilo. Što se tiče naše ekipe , malo smo se stavili, neke nove stvari napravili… Koje? Nećemo vam reći, to će biti iznenađenje :wink:. Vratio nam se Mislav Gašparini, i to će nam sigurno uvelike pomoći, i potpisali smo još jednog mladog igrača čije ćemo ime takodjer zadržati kao iznenađenje :wink:.

Srbija u Londonu

Italija – Srbija 7:8 (2:2, 1:1, 2:2, 2:3)

Suci: Margeta (Slo), Moliner (Špa)
Igrač više: Italija 1/8, Srbija 5/10; Peterci: Italija 1/1

Srbija obranila Svjetsku ligu

    Srbija je u finalu pobjedila 8:7 domaćina Italiju. Tri četvrtine su završavale neriješeno, a na kraju je svojim trećim golom Filip Filipović „Fićo“ postavio konačnih 8:7. Srbi su osim naslova osvojili i 100.000 $ i plasman na Olimpijske igre. Konačni poredak Superfinala:

Talijani uzvratili

    Nakon 5 pobjeda – od čega 4 u službenim utakmicama – u posljednjih godinu dana Hrvatska je večeras poražena od Italije. Talijani su se sredinom druge četvrtine odvojili na 6:2, ali Hrvatska se vratila na 6:6 početkom posljednje. Nismo niti jednom bili u vodstvu, a na kraju je presudio Dobudov promašaj peterca.