The Importance of Proper Marketing for Water polo

Hello everybody in our today’s interview we will speak about everything digital, water polo included. My today’s guest is a co-founder of a digital communications agency called “The Right Street Digital”, based out of Brussels, Belgium. The agency helps organisations and companies leverage digital channels and tools to lobby European Institutions more effectively. This is the most basic explanation of what his company specializes in. The truth is much more complex for us who are still getting used to this new age.

Počelo Prvenstvo Mađarske 2021./22.

Fotó: Szolnoki VSC / facebook archív

Prolazi ljeto, a u zemlji nositelja brončane olimpijske medalje počelo je prvenstvo 2021./22. Ili, kako su nedavno objavili na stranicama Saveza, vjerojatno još uvijek najjače prvenstvo u ovom sportu. Pišu kako je to borba u kojoj outsideri mogu pobijediti favorite, ako favoriti uskoče u bazen s tek laganim opuštanjem.

Šesta pobjeda za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu

https://www.facebook.com/vkgalebmr

Hrvatska je pobjedila i Španjolsku i osvojila 5. mjesto na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina. Danas smo bili bolji 12:8 od Aguirrea i ostalih Španjolaca i opet smo razliku napravili uraganskim kontrama iz fenomenalnog presinga kada smo u malo više od 4 minute prve četvrtine napravili seriju 5:0.

Potopljena i preplivana Grčka

https://www.facebook.com/vkgalebmr

Hrvatska se vratila na pobjednički put i danas je pobjedila Grčku 20:12 i očekuje nas još jedna utakmica, ona za peto mjesto protiv Španjolske. Agresivni presing na loptu i nevjerojatan broj kontri i polukontri, ono je što je obilježilo ovu utakmicu.

Prvi poraz na turniru, ali u četvrtfinalu od Srbije

https://www.facebook.com/vkgalebmr

Nakon 4 pobjede Hrvatska je poražena u petoj utakmici, Srbija je u četvrtfinalu bila bolja s 12:10. Najveća razlika bila je u golmanskoj statistici, 15:5 za Mišovića. A i gledajući ukupno, Srbija je bila bolja za ta dva gola i odlazi u polufinale gdje je očekuje Mađarska.