Nakon pobjede u Beogradu Partizan stiže u Gruž

 

 

Senzacionalno je odjeknulo 16:14 u subotu u utakmici Partizana i Juga u Beogradu u sklopu regionalne lige. Većina je, vjerujem, ponovno učitala rwp-league.com misleći da se radi o grešci. Samo 4 dana kasnije isti protivnici samo sada u Gružu i u Ligi prvaka.

Jug lagano na Savi

 

Mladost je izgubila 9:12 od Juga u utakmici koja je imala i humanitarni karakter. Sav prihod sa utakmice ide za liječenje malene Tonke Jerković, kćeri bivšeg reprezentativca i igrača Medvešćaka, Mladosti i još nekih klubova, Vedrana Jerkovića. Osim toga, oni koji nisu bili u prilici jučer mogu dobrovoljni prilog za liječenje koje se trenutno odvija u dubrovačkoj poliklinici Glavić uplatiti i na račun Ivane Jerković, HR61 2484008 3113287971, opis plaćanja: Donacija za liječenje Tonke Jerković.

Važna 3 boda iz Hannovera

Žestoki duel Benića i Ćorušića

 

Jug je nakon 15:15 u Gružu ovaj put odigrao puno bolje i slavio u Hannoveru 17:10 pa se vratio na drugom mjesto u grupi B koje će potvrditi za 10 dana kada u Gruž dolazi Partizan. Vidjeli smo čak 11 što kontri što polukontri Juga.

Drugi dio grupne faze

????????????????????????????????????

Prije 10 dana odigrano je peto kolo grupne faze Lige prvaka, odnosno svatko je odigrao sa svakim po jednu utakmicu i sada nas čekaju uzvratne utakmice, obrnutim redoslijedom. Znači, danas je isti raspored kao u prošlom kolu, samo su zamijenjene uloge domaćina i gosta.

Marko Bijač najbolji u 2016.

 

 

 

S 90 od mogućih 100 bodova Marko Bijač osvojio je trofej „Rudi Reš“ za najboljeg hrvatskog igrača u 2016. godini u kojoj je s klubom osvojio 5 trofeja te je s gola reprezentacije istisnuo kapetana Pavića te osvojio olimpijsko srebro.

Vaterpolo budućnosti u Gružu

 

U petom kolu Lige prvaka, debitant Hannover uzeo je bod prvaku Europe i to usred Gruža. Konačni rezultat 15:15 uz spektakularnu zadnju četvrtinu koja je završila 9:5 i ponudila vaterpolo budućnosti. Nije greška, u zadnjih 8 minuta palo je 14 golova.

[TVL] Jug i dalje stopostotan

 

Još jedna neizvjesna utakmica u regionalnoj ligi. Druga, nakon protiv Primorja, u kojoj je Jug sudjelovao ove sezone, zanimljivo obje u Gružu. Na kraju Jug protiv odličnih Novljana 9:7, uz puno muke i neizvjesnosti do samoga kraja.

[JADRAN BOLJI OD MLADOSTI] Smodlaka nadmudrio Štritofa

slika sa dulist.hr

 

Odlična utakmica za gledanje i analiziranje u Splitu između Jadrana i Mladosti u kojoj je splitski klub došao do druge pobjede u jedanaestom nastupu u ligi ove sezone. Na prvi pogled ovaj podatak vara jer je Jadran do sada čak 4 utakmice izgubio jedan razlike, uz poraz od Mornara dva razlike. Večeras 10:9, za ukupno sedam bodova u utakmici koja je imala cijeli niz zanimljivih detalja te neizvjesnost tijekom cijelog trajanja.