Finale će biti Srbija – Hrvatska

https://www.instagram.com/fradifu/

I u trećem kolu Andrei Iosep i njegove ekipa Poker Faces nastavili su s žetvom bodova. Imaju ukupno 89,66 bodova, gotovo pa ravno 30 u prosjeku po kolu. Odmah iza njega je Uroš stevanović i njegovi RocknRolla sa 70,86. Top 3 zatvara Hrvoje Koljanin i njegovi Rumors sa 70,16. Još se jedino Marko Šapit i Lelemuts Utd sa 69,70 za sada mogu nadati prvome mjestu.

Fantasy Olympics Day 3 – Meet the Competition

Hello everybody. Finally I was able to put my baby to sleep and now I can finish this article. It is hard trying to be all calm, loving and soothing towards your loved little munchkin, but deep down inside you are almost yelling “go to sleep already, I have a freakin article to finish!!!”. And when I said that I put the baby to sleep, what I meant was that my wife, god bless her soul, has finally finished eating her supper and she took over with the little one. She was barely in the room, as I was already at my laptop writing what I am writing now. Anyways.

FANTASY – KOMARDA PREUZELA VRH, NEVJEROJATAN POVRATAK CIRKUSANATA

https://www.cnab.cat/

Treće kolo promijenilo je kompletan izgled tablice. Val Jezera su pala na četvrto mjesto, Komarda je skočila na prvo mjesto, a Cirkusanti su se vratili iz mrtvih. Davorovi Cirkusanti su u trećem kolu zaradili više bodova nego u prva dva kola zajedno. Nakon prva dva kola Cirkusanti su zaradili 34,71 bod, a samo u trećem kolu zaradili su nevjerojatnih 34,90 bodova. Davor se ponajprije može zahvaliti Unai Aguirreu, drugom golmanu Španjolske, koji je donio 9,75 bodova. Poredak ekipa nakon trećeg kola je slijedeći:

OLD SCHOOL

Iako je Hrvatska odigrala sjajnu utakmicu i razbila Crnu Goru 13:8, ovu kolumnu želim započeti s jednom drugom temom. O samoj utakmici malo kasnije… Mislim da ne postoji osoba u Hrvatskoj koja nije ponosna na ove naše momke i svi, počevši od mene i svih koji pišu na Dančama, im čista i iskrena srca želimo da se vrate kući sa zlatnom kolajnom oko vrata! Sad kad smo ovo, nadam se,  raščistili za sve vijeke vjekova, želim vam objasniti zašto ovo navodim.

Gaženje u 16 minuta; Srbija 10, Australija 1

https://www.facebook.com/rstra2

Srbija – Australia 14:8 (6:0) (4:1) (1:2) (3:5)

Suci: Ohme (GER), Stavridis (GRE)

Igrač više: Srbija 5/5, Australia 4/9

Dva igrača više: Srbija 1/1

Peterci: Srbija 2/2, Australia 1/2

Srbija: Mandić 4 (1/1), Dedović 1, Ranđelović, Lazić, Pijetlović 1, Rašović 3, Aleksić, Jakšić 1, Filipović (1/1), Prlainović 2, S.Mitrović 1, B. Mitrović (11/19). Izbornik: Savić

Australia: Hrysanthos (6/20), Campbell 1, G.Ford, Tomašević 1, Power, R.Edwards 1, Roach (1/1), Younger 1, A.Ford 1, Putt, Howden (0/1), B.Edwards 2. Izbornik: Fatović.

Hrvatska ne brini se, Ante će biti odličan, kad to bude najpotrebnije

https://www.facebook.com/hvs.hr

Odigrano je drugo kolo expert fantasyija. Branitelj naslova Iosep i njegova ekipa Poker Faces ostvarili su 29,75 poena i sa drugog skočili na prvo mjesto. Šapit je prepolovio učinak svoga Lelemuts Utd-a i sa samo 15,50 pao na treće mjesto. Vodeću trojku, između njih, zatvara Koljanin i njegovi Rumors čiji je Zerdevas trenutačni MVP sa 13,95 poena u dva kola.

Fantasy Olympics Day 2 – Aussies ruined me

https://www.facebook.com/WaterPoloAus

Hello everybody. My name is Tomo Bujas and I am an addict. I am addicted to two things. Cigarettes and winning. Before the Fantasy Olympics, in order to increase my stamina, I have decided, for the 100th time in my life, to stop smoking. The question always arises. What do I like more, winning or smoking?

FANTASY – VAL JEZERA I DALJE NA PRVOME MJESTU

Drugo kolo je obilježio poraz Hrvatske od Australije i neriješen rezultat između Italije i Grčke. Od igrača, drugo kolo obilježili su Ben Hallock i Alex Wolf koji su donijeli najviše bodova, te su jedini igrači sa preko 7 bodova u drugome kolu. Slijede Emmanouil Zerdevas i Duško Pijetlović sa oko 6 bodova, te Max Irving sa 5,95 bodova.

Fatović nadigrao Tucka

Hrvatska je u drugom kolu izgubila od Australije 11:8 te će sada protiv Crne Gore, Srbije i Španjolske loviti prolazak u četvrtfinale. Čitavu utakmicu Australija je bila bolje i diktirala i tempo i rezultat i igru. Jedini s pozitivnom ocjenom u našim redovima Fatović i Bijač.